Mali čarobnjak za trepavice koji je osvojio Hrvatice

Mali čarobnjak za trepavice koji
je osvojio Hrvatice

Ukoliko niste zadovoljni svojim tankim, kratkim ili rijetkim trepavicama, niste jedini. Većina žena genetski nije obdarena debelim, jakim i atraktivnim trepavicama. Osim toga, zbog nepovoljnog utjecaja okoliša, svakodnevnog nanošenja i skidanja make up-a, zbog bolesti i drugih razloga, trepavice gube na volumenu te postaju lomljive i češće ispadaju. Ponekad je za njihovu duljinu, volumen i zdravlje u cjelini potrebno malo više od maskare, pogotovo u segmentu njege trepavica, s kojom sve počinje i završava.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica

Ako još niste, pravo je vrijeme da se upoznate s prirodnim stimulatorom za rast, gustoću i jačanje trepavica – Lux-Factor Eyelash serumom. Inovacija je to na području znanosti u kozmetičkoj industriji, koja podrazumijeva sigurnu i prirodnu formulu za rast trepavica, bez osjećaja nelagode, iritacije ili neželjenih učinaka. Terapija je zbog toga namijenjena i najosjetljivijim očima.

No, kakve rezultate zapravo daje? U vremenskom periodu od dva do četiri tjedna pomaže da vaše trepavice postanu gušće, duže, tamnije i punije. Osim toga, serum je multifunkcionalan, pa ga osim na trepavicama koristiti možete i na obrvama.

Aktivni sastojci u Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepavica omogućuju jaču strukturu trepavica, sve od korijena prema vrhu, zbog čega je trepavica punija i raste više nego je to uobičajeno. Tanak zaštitni sloj koji nastaje kada se primjenjuje serum za rast trepavica štiti trepavice od štetnih vanjskih učinaka. Sve beneficije seruma dosad su već isprobale brojne Hrvatice, koje za njega imaju samo riječi hvale.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica

Poznate Hrvatice oduševljene serumom

“Danas i trepavice možeš ‘uzgojiti’. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo… nešto sitno. Tako da, ovaj serum stvarno ‘šljaka’. Prvo sam ga isprobala – da ne bi bilo da vam mažem oči”, otkriva Lana Jurčević.

Pjevačica Antonija Šola također dijeli oduševljenje proizvodom: “Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor. Svaki dan prije spavanja nanesem njihov serum i moje trepavice su duge i lijepe već mjesecima. Nikako ne volim umjetne trepavice, tako da je ovaj serum za mene jedini i pravi odabir.“ž

“Nakon dva tjedna korištenja Lux-Factor Eyelash seruma za rast trepavica, primijetila sam da su moje trepavice deblje, tamnije i punije. Takav izgled ne bi mogla postići samo s maskarom”, zaključuje Isabella Rakonić.

Ako i vi želite isprobati prednosti Lux-Factor seruma i uživati u duljim, gušćim i zdravijim trepavicama, naručite ga po promocijskoj cijeni od 50% popusta samo na www.lux-factor.com.

Foto: Instagram, Sanja Jagatić

Preporuka

Zatvori