Ova kugla za kupanje pomaže riješiti se stresa

Lush kugla za kupanje

Volite li vegansku i cruelty-free kozmetiku brenda Lush, dosad ste se sigurno već upoznali s njegovim genijalnim kuglama za kupanje. Zabavne su, neodoljivo mirišu, a koža je nakon njih meka i glatka. I, što je najbolje, stalno dolaze neke nove. Prošlog mjeseca pisali smo vam o Lush kugli inspiriranoj Harryjem Potterom, koja se u dodiru s vodom pretvara u žele. A sada, brend donosi još jedan fora novitet.

Lush Rocket Science kugla za kupanje

Nakon poslastice za sve obožavatelje Harryja Pottera, dolazi Rocket Science kugla za kupanje. Oblikovana je u pravu malu raketu, koja se pojavljuje u jarko plavoj boji. Lansirana je u Velikoj Britaniji, a riječ koja ju najbolje opisuje je opuštajuća. Naime, ova kugla sadrži limun i bergamot, a upravo se potonji koristi u aromaterapiji kako bi se kod osobe reducirali anksioznost i stres.

Želite li se riješiti nagomilanog svakodnevnog stresa, preporučamo da ove jeseni prakticirate opuštajuće kupke. I neka upravo Rocket Science kugla bude vaš izbor. Osim što zabavno izgleda, kada ju ubacite u vodu, stvara pravu magiju u tonovima plave, žute i ružičaste boje, poput prave male galaksije. Više o njoj doznajte na stranici brenda.

 

Foto: Lush

0