Lush kugla inspirirana Harryjem Potterom kupku pretvara u žele

Omiljeni brend svježe, rukom rađene kozmetike svojoj je ponudi dodao novi proizvod. LUSH Jelly Bomb je nova kugla za kupanja koja u nekoliko sekundi vašu kupku pretvara u njegujući žele. Novu jelly bomb kolekciju kugli za kupanja čine četiri kugle. The Big Sleep s lavandom i kamilicom za ultimativnu relaksaciju, The Green Coconut koji njeguje i vašu kupku pretvara u osvježavajuću poslasticu i Marmalade koja kroz ulja brazilske naranče i grejpa širi pozitivnu energiju. Posljednja nova jelly bomb kupka i ona koja je izazvala najveće oduševljenje je Dark Arts.

LUSH KUPKA INSPIRIRANA MAGIČNIM SVIJETOM HARRYJA POTTERA

Osim obožavatelja brenda, Dark Arts Jelly Bomb kupka oduševila je i mnogobrojne fanove Harryja Pottera. Inspirirana njegovom mračnom magijom, Dark Arts kugla tamnosive boje vašu kupku pretvara u crni žele.

Lush Jelly Bomb Dark Arts

LUSH Jelly Bomb Dark Arts

“Kada bezjaci krenu na spavanje i osjećate se kao se dementori približavaju, uronite u dark arts kupku s pikantnim uljem lišća cimeta i esencijalnim uljima badema. (…) Potopite se u vaš osobni nevidljivi plašt i uživajte u svom trenutku mira.”, opis je iz Lusha koji je izazvao oduševljenje svih Harry Potter fanova. Osim što u omiljeni opuštajući ritual unosi malo mračne magije iz svijeta Harryja Pottera i čini ga još boljim i posebnijim, spoj njegujućih ulja lišća cimeta i badema koja se kriju u crnom želeu dubinski njeguje vašu kožu.

Magija novog Lush proizvoda započinje odmah nakon što ga ubacite u kadu punu tople vode. Poput stvaranja magičnog napitka, siva kugla polako se pretvara u gusti, crni žele.

Iako će cijelo iskustvo koje donosi novi Lush proizvod inspiriram svijetom Harryja Pottera biti i više no magično, nakon uživanja i relaksacije ova želeasta kupka u kadi ostavlja pravi mali nered. Ipak, Dark Arts kupku, složit će se fanovi Lusha i Harryja Pottera isplati se isprobati.

Foto: Instagram

0