Jeste li već isprobali piling za kosu?

Jeste li već isprobali piling za kosu?

Kako učinkovito očistiti kosu od silnih nakupljenih proizvoda za styling i njegu, a istovremeno povećati vremenski razmak između dva pranja kose? Odgovor na to pitanje ponudio je L’Occitaneov revitalizirajući piling za kosu i vlasište.

Piling za kosu

Ako još niste koristili piling za kosu ili za njega još uopće niste čuli, sada je pravo vrijeme da ga isprobate. L’Occitane piling sadrži čestice morske soli koje pomažu pročistiti vlasište i uklanjaju nečistoće koje se stvaraju na vlasištu tijekom dana. Vlasište se nakon upotrebe ovog proizvoda čini umirenim i osvježenim, kosa je sjajnija, lakša i duže čista. Ovaj val morske svježine za vašu kosu vrlo je učinkovit, što dokazuje i 97% zadovoljnih korisnica, složnih u tome da piling već nakon jedne primjene skida sve nečistoće s vlasišta. Osim toga, recenzije otkrivaju i kako ovaj piling dulje ostavlja kosu čistom i svježom, pa su i učestala pranja kose bitno smanjena.

Revitalizirajući piling za kosu i vlasište

Revitalizirajući piling za kosu i vlasište

Koristi se na način da dobro navlažite vlasište i kosu i zatim nanesete piling direktno na vlasište, dio po dio. Nježno masirajte vlasište tri minute kako bi potakli mikrocirkulaciju. Dodajte vodu, zapjenite i rasporedite po cijeloj dužini, a zatim temeljito isperite. Koristite ga jednom ili dva puta tjednom, prije šampona ili umjesto šampona. Piling za kosu pronaći možete ovdje.

Foto: Instagram, L’Occitane

Učitati još
Zatvori