Ljeto je vrijeme kada koža traži dodatnu njegu
Ljeto je vrijeme kada koža traži dodatnu njegu

Ljeto je vrijeme kada koža
traži dodatnu njegu

Ljeto je u punom jeku, a s njime su nam stigle i velike vrućine. Vrijeme je to kada više pažnje posvećujemo njezi i zaštiti kože.

Briga o koži na prvom mjestu

Naime, koža ne samo da je najveći ljudski organ već i prvi koji je izravno izložen vanjskim faktorima i neželjenim čimbenicima. Ona nam pruža potrebnu zaštitu, stoga najmanje što možemo učiniti jest vratiti joj istom mjerom. Brinuti o svojoj koži nije samo stvar izbora, već i obveza koja nam je dana na raspolaganje. Kako se prema njoj odnosimo, jasno će se ocrtavati na našem licu.

Jer kaže se – Kako zračimo, tako i privlačimo! Prema tome, naša koža zračit će upravo onako kako je tretiramo. Ako je razmazimo, vratit će nam dvostruko, a ako zaboravimo na nju, loši rezultati neće izostati.

Mjesto na kojem možete pronaći vrhunsku uslugu

Svi želimo postići onaj glow-efekt jer nema ljepšeg osjećaja kada nekoga sretnemo nakon dugo vremena i on nam kaže da blistamo. Naravno, nisu bitne samo pohvale, već da se sami osjećamo lijepo izvana i iznutra.

Stručnjak u tome je Poliklinika LF Medical Group, suvremena zdravstvena ustanova osnovana 2018. godine koja u svom sastavu ima polikliniku s dnevnom bolnicom. Svojim klijentima pružaju vrhunsku i jedinstvenu zdravstvenu uslugu u dva segmenta – estetici i medicini.

Poliklinika LF Medical Group
Poliklinika LF Medical Group
Foto: Sanja Tušek

Zablistajte ovog ljeta uz skin program poliklinike Lohuis Filipović

Kako biste postigli onu svilenkastost kojoj svi težimo, dubinski nahranili i hidratizirali kožu, uklonili nečistoće i mrtve stanice, tretmani koje ova poliklinika nudi su neizostavni dio svake beauty rutine.

Trenutno na našem Instagramu traje Journal Summer Giveaway gdje jedan od vas može osvojiti poklon bon* u vrijednosti od 5000,00 kuna na bilo koji tretman kože i njege lica! Možete birati između sljedećih tretmana: MORPHEUS8 by InMode, EXOKINE YOUth+erapy by LF, hydrafacial,  kemijski piling, FRACTORA by InMode
FORMA by InMode, skinpen, skinboosteri i PRP tretmana.

*poklon bon ne uključuje filere i botox

Poliklinika Lohuis Filipović
Poliklinika Lohuis Filipović

Journal Summer Giveaway na Instagramu

Što trebate napraviti?

1. Ako već niste, zapratite nas na Instagramu @journalhr.

2. Zapratite Instagram profil lf.medical.

3. U komentaru označite jednu osobu za koju mislite da je najbolji izbor za ovaj tretman.

U srijedu 10. kolovoza, u 12 sati ćemo objaviti sretnog dobitnika/cu!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Update: Dobitnica je @mala_papucija_morana

Foto: PR, Sanja Tušek, Pexels

Učitati još
Zatvori