Ljeto 2022. u znaku plavuša: Ovo su top trendovi u koloraciji

Ljeto 2022. u znaku plavuša: Ovo su
top trendovi u koloraciji

Pratite li svjetske Tjedne mode, već ste itekako upoznati s opusom ovog legendarnog profesionalnog brenda za njegu i bojanje kose. Redken 5th Avenue NYC već godinama kreira hair trendove surađujući s najprestižnijim dizajnerima u industriji, uvijek ispočetka donoseći dašak inovacije i inspiracije dinamičnim tempom, radi čega doista zaslužuje epitet beauty lidera. Tik pred ljeto, najavljuju revolucionarne proizvode za njegu, prije svega za rekonstrukciju kose, što ide ukorak s aktualnim beauty trendovima koji u sektoru kose najavljuju ni više ni manje no – plavuše. Topli zlatni tonovi u kosi, kao i zavodljiva nijansa kremasto pepeljaste plave, apsolutni su favoriti za vruću sezonu, a nose se u obliku vrlo prirodnih pramenova i balayagea. 

Plava kosa zahtjeva kraljevski tretman

Poznato je kako plave kose zahtijevaju i kraljevski tretman, pa Redken predstavlja nove nijanse ShadesEQ Bonder Insidea, inovativnog proizvoda koji spaja toniranje i obnovu kose u jednom. Naime, uz njega plavuše mogu dobiti custom toniranje, color korekciju i osvježenje boja na visokoj razini plave, uz jačanje, njegu i izražen sjaj kose.

Nove nijanse prate aktualne trendove, pa tako dolaze tri nove „Golden Level 10’s“ nijanse (10NW, 10G i 10WG) te „Ash Gold Family“ nijanse (7AG, 9AG i 10AG). Međutim, održavanje zdravlja kemijski tretirane kose podrazumijeva i korištenje kvalitetnih proizvoda za rekonstrukciju, kako u salonu, tako i kod kuće. Redken Acidic Concentrates (tzv. ABC tretman) čini visoko koncentrirani trio proizvoda za personaliziranu njegu i jačanje kose koji pruža obnovu proteina, hranjenje vlasi te pečati kutikulu i daje instant sjaj, što kosu čini snažnijom i njegovanijom u samo jednom tretmanu.

Za najbolje rezultate, predlažu se i ABC proizvodi za njegu kod kuće; šampon, regenerator te leave-in tretman najkoncentriraniji su proizvodi za kućnu rekonstrukciju vlasi na tržištu, koje radi svoje djelotvornosti posebno vole upravo plave kose. 

Aktualne hair trendove predstavili su i Redkenovi saloni, koji su uz ShadesEQ Bonder Inside koristili i ABC tretmane u salonu te je njega kose nastavljena uz ABC asortiman za kućnu uporabu.

Frizerski Salon LivingRoom i artist Marko Listeš koristio je nijansu 9AG, Hair Couture Studio Keko (Split) i artist Fehmir Rama izabrao je nijanse 10NW i 10NG, Frida Hair Salon Zagreb i artist Marina Ivankovic koristila je nijansu 10AG, a Cut-Line Hair Studio (Varaždin) i artist Mateja Martinez nijanse 7AG i 10AG. 

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori