Novi Lip Smackeri štite usne bolje no ikad

Novi Lip Smackeri štite usne bolje no ikad

Malo koji kozmetički brend uspijeva balzame za usne učiniti toliko zabavnima kao što to polazi za rukom Lip Smackeru. Ovaj brend već nas je naviknuo na svoje šašave balzame s najukusnijim mogućim aromama, a i sam dizajn svakog Lip Smackera barem na trenutak nas je vratio u djetinjstvo, kada smo obožavali i ne tako ozbiljne ‘make up’ proizvode. No, ovog puta Lip Smacker upoznajemo u jednom sasvim novom ruhu, a za to je zaslužna njegova kolekcija novijeg datuma, nazvana Kiss Therapy.

Lip Smacker Kiss Therapy

Od ranih 70-ih kada je Lip Smacker započeo svoje poslovanje, brend je postao poznat prvenstveno po neobičnim okusima svojih balzama. A tek nakon aroma, pozornost su dobivale hidratacijske sposobnosti istih. Kiss Therapy kolekcija ima sasvim drugi pristup, pa u prvi plan, uz relativno nenametljiv dizajn balzama, dolaze formule koje štite i njeguju bolje od ikojeg Lip Smackera.

Kolekcija uključuje ukupno četiri balzama, a dok tri sadrže zaštitni faktor SPF 30, četvrti je Medicated Lip Balm. On pruža njegu isušenim i ispucalim usnama te ih oporavlja od izloženosti ekstremnim vremenskim uvjetima.
Ulje kokosa, jojobe i shea maslac, moćni su sastojci iza ovih balzama, koji i dalje nose prepoznatljive Lip Smacker arome. Tu su tako Grapefruit, Superfruit, Strawberry i Eucalyptus & Mint balzami između kojih je moguće birati, a više o Lip Smacker Kiss Therapy kolekciji saznati možete ovdje.

Lip Smacker sliderFoto: Lip Smacker, Instagram

Učitati još
Zatvori