Trenutno omiljeni proizvodi za usne

Trenutno omiljeni proizvodi za usne

Kylie Lip Kit 2

Volite li se redovito informirati o novostima koje dolaze iz svijeta ljepote, dosad ste se sigurno upoznali s proizvodom, odnosno proizvodima za usne koje objedinjuje naziv ‘lip kit’. Svjetsku popularnost donijela im je mlada zvijezda Kylie Jenner, o čijem smo vam malom beauty carstvu u nastajanju već pisali. Njen uspjeh u beauty vodama dogodio se upravo zahvaljujući ‘lip kitu’, odnosno duetu olovke za usne i tekućeg ruža koji je obećavao izraženije i voluminoznije usne s bojom bogatog pigmenta koja na usnama traje satima.

KYLIE LIP KIT

Kylie Lip Kit

Iako je u međuvremenu predstavila brojne dodatne proizvode kojima je upotpunila svoju liniju make upa, činjenica je da je Kylie Lip Kit i dalje njen najprodavaniji proizvod. Dostupan je u širokom spektru boja; od pretežito ‘nude’ palete pa sve do dubokih i dramatičnih tonova crvene, ljubičaste – čak i zelene. Ono što ga je odmah izdvojilo iz mase, činjenica je da se vrlo lako nanosi i doslovno klizi usnama, a zatim pretvara u mat finiš koji se na usnama zadržava izuzetno dugo. Osim toga, za razliku od drugih mat ruževa, ovaj tekući ruž ne isušuje usne, već ih istovremeno njeguje.

COLOURPOP LIP TRIO

ColourPop Lip Trio

Kalifornijski beauty brend ColourPop, za koji se prošle godine ispostavilo kako je proizvođač kozmetike Kylie Jenner, i sam se bacio u proizvodnju i brendiranje vlastitih Lip Kit proizvoda. ColourPop je neki dan predstavio Lip Trio, koji za razliku od Kylie Lip Kita ne sadrži dva, već čak tri proizvoda za usne.

ColourPop Lip Trio 2

U slatkoj kutijici po uzoru na Toblerone, ColourPop donosi ultra mat tekući ruž za usne, olovku za usne i mat ruž za usne u olovci. Osim kao dio Lip Kita, ovi proizvodi mogu se kupovati i zasebno, po nešto višoj cijeni, a u prodaji se nalazi ukupno osam nijansi za sve stilove i ukuse.

M.A.C LIPSTICK KIT

M.A.C Lip Kit

Jeste li znali da i M.A.C ima svoj Lip Kit? I to od relativno nedavno; planetarno popularni beauty brend prošlog je tjedna bez velike pompe u svoju ponudu uvrstio make up duete olovaka i ruževa za usne. Oni od sada i službeno dolaze u kompletu, no poznato je kako su korisnici M.A.C proizvoda još i mnogo prije uparivali zajedno svoje omiljene M.A.C ruževe i olovke za usne. M.A.C je za ovu kolekciju osmislio nekoliko kombinacija najpopularnijih neutralnih i ‘nude’ boja, a u nekim su slučajevima ruževi i olovke istih nijansa, dok se u nekim kompletima međusobno ne podudaraju,  no na usnama izgledaju savršeno skladno.

 

Foto: Kylie Cosmetics, M.A.C, ColourPop Cosmetics

Učitati još
Zatvori