Limitirano izdanje omiljene kreme za ruke

Limitirano izdanje omiljene kreme za ruke

Karite krema za ruke

Kada se Provansa, zemlja čarolije, susretne s vibrantnim, ženstvenim žarom inspirativnog američkog brenda Rifle Paper Co., nastaju vrhunski proizvodi ekskluzivnog dizajna. Ručno bojani dizajn oživljava poeziju Provanse, njene boje i emocije. Predstavljamo vam limitirano izdanje najprodavanijeg L’OCCITANE proizvoda – Karite kreme za ruke.

Karite kolekcija & Rifle Paper

L’OCCITANE i Rifle Paper Co. – susret dviju velikih strasti

Rifle Paper Co. je lifestyle brend iz Floride specijaliziran za izradu uredskog pribora i poklona kojeg su osnovali Anna i Nathan Bond. Kompanija je počela s radom 2009. godine, a danas radi dizajn za široki spektar proizvoda mnogih vodećih svjetskih brendova.

Osnivačica i kreativna direktorica, Anna Bond, u ovoj je limitiranoj kolekciji obuhvatila mirise, teksture i ugođaj južne Francuske i odala počast ikoničnoj Karite kremi za ruke svojim prepoznatljivim i privlačnim dizajnom.

Karite krema za ruke

Obožavana Karite krema za ruke

Ovu kremu za ruke mnogi prozivaju beauty must i spasiocem u hladnim, zimskim danima. Izuzetno kremaste teksture i obogaćena s čak 20% organskog karite maslaca, ekstraktima meda i badema te kokosovim i suncokretovim uljem, prodire duboko u kožu ruku pružajući joj svu potrebnu njegu i hidrataciju. Ruke ostavlja mekanima i glatkima, ali bez masnog traga.

Karite krema za ruke

Za sve koji pak preferiraju mirisne kreme za ruke, savršen odabir je Krema za ruke Srce ruže u ljupkom dizajnu Anna Bond. Kožu ruku njeguje s 20% karite maslaca te je obavija raskošnim mirisom buketa ruža.

Krema za ruke Srce ruže

Odabrane proizvode iz Karite kolekcije odjevene u ovo posebno, ekskluzivno ruho potražite u svim L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori