Balzam za njegu kože u svim godišnjim dobima

lierac-velika

Lierac Hydragenist linija

Lierac Hydragenist, prva njega za hidrataciju kože obogaćena kisikom, bogatija je za još jedan novi proizvod – Lierac Hydragenist hranjivi balzam. Ovaj balzam savršen je upravo zbog svoje svestranosti – može se koristiti i u hladnijim danima kad koži treba dodatna zaštita, ali i kao maska u vrućim ljetnim danima kad nam svima treba dodatna hidratacija.

lierac4

398,56 kn

Ovaj balzam savršen je upravo zbog svoje svestranosti – može se koristiti i u hladnijim danima kad koži treba dodatna zaštita, ali i kao maska u vrućim ljetnim danima kad nam svima treba dodatna hidratacija. S 11%-tnim koncentratom Hydra O2 complexa, ekstraktom šipka i divlje ruže, koži lica puža pravu regenerativnu kupku. Bogatom teksturom, oplemenjenom karite maslacem, na licu stvara tanki film i daje osjećaj hlađenja trenutno oporavljajući i zatežući kožu. Osim djelovanjem, osvojit će vas i mirisnom kombinacijom ružine vodice, jasmina i gardenije. Kao dnevni tretman zimi nanosi se ujutro ili navečer, a ako ga koristite ljeti kao masku, nanesite ga 2-3 puta na tjedan u debljem sloju i ostavite da djeluje 5 minuta. Višak otklonite vaticom.

Hydragenist linija bazira se na Hydra O2 kompleksu, nadahnutom tehnikom oksigenacije tkiva, koja se koristi u estetskoj medicini (ubrizgavanje čistog kisika, hijaluronske kiseline i vitamina kako bi koža opet bila hidratizirana i elastična na površini i u dubinskom sloju). Hydragenist djeluje tako da kisik, kao izvor hidratacije i svježine kože, potiče djelovanje stanica koje zadržavaju vodu duboko ispod površine kože.

Osim novog hranjivog balzama, Lierac Hydragenist liniju čine krema, gel krema i serum, a namijenjena je ženama iznad 30. godine koje traže njegu za hidrataciju kože, ali koja ide i korak dalje, no još nisu psihološki spremne prihvatiti anti-age njegu, te ženama od 40. godine koje traže hidrataciju, ali očekuju i anti-age djelovanje. Cijelu liniju možete pronaći u Farmacia ljekarnama.

0