Mirisni provansalski vrt na zagrebački način

Mirisni provansalski vrt na
zagrebački način

Le-Petit-Marseillais-3

Provansalski vrt na Jarunu

Poznati francuski brend Le Petit Marseillais® ovoga vikenda je oživotvorio autentični provansalski vrt na najpopularnijem gradskom jezeru, zagrebačkom Jarunu. Program je u jutarnjem i popodnevnom terminu vodila voditeljica Rajana Radosavljev, a posjetitelji su mogli tijekom cijelog vikenda uživati u brojnim zabavnim sadržajima, osvojiti razne nagrade te preuzeti kupon s kojim će se u prodavanicama dm – drogerie markt moći nabaviti proizvode po posebnim cijenama. Mirisni francuski vrt posjetio je i komičar Ivan Šarić.

Ivan Šarić i Rajana Radosavljev

Ivan Šarić i Rajana Radosavljev

U provansalskom vrtu na zagrebački način posjetitelji su mogli upoznati mirise i osobitosti jedinstvenih Le Petit Marseillais proizvoda za njegu kože i kose, nastalih prema tradicionalnoj mediteranskoj recepturi iz visokokvalitetnih i učinkovitih sastojaka s juga Francuske. Čarobni francuski vrt ugostio je i zabavio brojne obitelji zahvaljujući balonima za najmlađe, karikaturistici i mogućnosti photo-booth fotografija, a svatko od posjetitelja je ponio  kući razna mala iznenađenja.

Ivan Šarić i Rajana Radosavljev

Ivan Šarić i Rajana Radosavljev

O brendu Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais®  potječe iz Provanse, juga Francuske, gdje tradicija proizvodnje sapuna datira iz 19. stoljeća. Prvi proizvod iz linije bio je kockasti sapun koji ubrzo postaje simbol brenda, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i sastavu koji je sadržavao 72% maslinovog ulja. Savon de Marseille postao je referenca za sapune u cijeloj zemlji, koristeći se i za osobnu higijenu i za pranje odjeće. Ukratko, asortiman je proširen na tekuće sapune, gelove za tuširanje, šampone za kosu i proizvode za njegu tijela. Le Petit Marseillais proizvodi predstavljaju kontinuitet tradicionalne kvalitete te prirodnih i autentičnih sastojaka Provanse.

Le-Petit-Marseillais

Le-Petit-Marseillais-2

Učitati još
Zatvori