Ovi tekući ruževi traju osam sati

Ovi tekući ruževi traju osam sati

Marc Jacobs tekući ruževi

Iako ne među prvima, trend tekućih ruževa za usne ovih je dana odlučio popratiti i modni dizajner Marc Jacobs, koji je u svoju beauty kolekciju uvrstio novi proizvod – Le Marc Liquid Lip Crème. Umjesto mat finiša tekućeg ruža, koji je bio planetarni hit u 2016., Jacobs se odlučio za kremastu teksturu ruža i satenski finiš s blagim sjajem, što svi beauty stručnjaci najavljuju kao apsolutni trend u 2017.

Formula ovih tekućih ruževa je hidratantna i njegujuća, a osim toga ruževi se mogu pohvaliti fantastičnom postojanošću, jer na usnama traju do osam sati. Vrlo lako i glatko se nanose na usne, čine da one izgledaju punije i veće, dok se formula s brazilskim cupuaçu maslacom i kolagenom brine da usne ne ispucaju pod samim ružem.

Marc Jacobs tekući ruževi2

Kolekcija zasad sadrži 6 nijansi, i to iz nude spektra, a u ponudi se mogu pronaći tonovi Fawn Over Me, Hot Cocoa, Shush Blush, Slow Burn, Truth or Bare i Yours To Try. Svaka od njih prilagođena je svim tonovima kože, pa je riječ o beauty ulovu u koji ćete bez straha moći investirati. Više detalja o ruževima Marc Jacobs donosi na svojoj stranici.

Foto: Marc Jacobs Beauty

Učitati još
Zatvori