Najbolja njega ruku i stopala

Najbolja njega ruku i stopala

Vrtlaričin balzam za ruke, 75 ml

Zakoračite u svijet Le Couvent des Minimes i otkrijte već poznate, omiljene proizvode: Vrtlaričin balzam za ruke i Planinarev balzam za stopala.

Naše ruke i stopala vrijedno rade svaki dan, stoga im je potrebna posebna njega. Imajući to na umu, Le Couvent des Minimes kreirao je dva recepta s jedinstvenim formulama iz prirode koje štite osjetljivu kožu ruku i stopala i čine je ljepšom. U srcu tih formula krije se karite maslac, glavni sastojak koji hrani, njeguje i štiti kožu. U alkemiji s odabranim čarobnim biljem, on razotkriva svoju snagu i blagotvorno djelovanje u oba iznimna balzama. Lagane formule osjetilne teksture i decentnog mirisa, nezaboravan su sastojak za predivnu i mladoliku kožu ruku i stopala.

Planinarev balzam za stopala, 75 ml_Slika 2

Vrtlaričin balzam za ruke bogata je, umirujuća krema za ruke, s 20 % čistog karite maslaca i 7 pomno odabranih vrsta ljekovitog bilja. Intenzivna njegujuća formula pomaže obnoviti suhu kožu ruku i štiti je poput nevidljive rukavice.

Planinarev balzam za stopala njegujuća je mješavina 9 pomno odabranih vrsta bilja, od davnina cijenjenih zbog svog blagotvornog, ljekovitog djelovanja. Bogata umirujuća formula brzo se upija u kožu, mekša je i intenzivno hrani te uklanja osjećaj umora u stopalima.

Planinarev balzam za stopala, 75 ml_Slika 1

Vrtlaričin balzam za ruke, 75 ml_Slika 1

Učitati još
Zatvori