Laserska korekcija vida mijenja život nabolje

Laserska korekcija vida je zahvat koji mijenja život nabolje. To dobro znaju svi oni koji su se nakon dugogodišnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije, a njih je danas vise od 40 milijuna. Riječ je o zahvatu koji se prvi puta počeo raditi prije trideset i pet godina, a do danas je toliko uzapredovao da se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom.

optical express

Laserom se na potpuno bezbolan način moze korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost. U Optical Express centru, koji ove godine slavi deseti rođendan, vid možete korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i prepustiti se u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa.

optical express

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, njemačkog lanca za lasersku korekciju vida, centar u Zagrebu među prvima je počeo raditi zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas, Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue i IntraLase tehnologiju za lasersku korekciju vida – jedinu koju je, zbog izuzetne preciznosti, odobrila i NASA za korekciju vida astronautima.

Riječ je o tehnologiji šeste generacije koja nudi prednosti nad laserima prošle generacije u smislu sigurnosti, preciznosti te na kraju i bolje kvalitete vida. Najveća prednost ove platforme je u potpuno individualnom pristupu gdje se osim kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma mogu riješiti i problemi vida povezani s noćnom vožnjom, odbljescima, razlivenim slikama i slično.

optical express

Optical Express Centar dio je grupe koja ima ogromno iskustvo i znanje – preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida obavljeno je na nivou čitave grupe u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj. Stručnjci zagrebačkog centra obrazuju se i napreduju u svakom segmentu, zbog čega je usluga na najvišoj mogućoj razini.

optical express

Svaki oftamolog Centra specijalist je u području refrakcijske kirurgije, a svake godine njihovo znanje provjerava Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB). Zagrebački centar surađuje s vodećim hrvatskim oftamolozima – dr. Deanom Šarićem, prof. dr. Zdravkom Mandićem, dr. Zdeslavom Vukasom te dr. Draženom Grgićem, nudeći svojim pacijentima iskustvo, znanje, ali i ugodu i opuštenost tijekom čitavog procesa. Od prvog pregleda pacijenata pa do njihovog osmijeha poslije uspješne korekcije!

optical express (7)

optical express (9)

optical express (8)

Naručite se na 01 5625 450 ili na www.opticalexpress.hr.

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

0