Pronašli smo apsolutno najbezbolniju lasersku epilaciju
Pronašli smo apsolutno najbezbolniju lasersku epilaciju

Pronašli smo apsolutno
najbezbolniju lasersku epilaciju

Sve je krenulo Instagram storyjem Teute Mesaroš, njezinim savršeno glatkim nogama i uređajem za uklanjanje dlačica koji, kako ona kaže – ne boli. Kad influencerice na društvenim mrežama objave hvalospjeve o nekom proizvodu ili usluzi, uglavnom ih primamo s povećom dozom skepse. Međutim, pogled na savršeno glatke noge Teute Mesaroš bio je dovoljan da i sami provjerimo ovaj magični uređaj.

Naravno, svatko od nas ima svoj prag tolerancije boli, tako da dok ne isprobate, možete uzeti ovu informaciju s dozom rezerve, ali prekrasan izgled njezinih nogu bez ijedne dlačice teško da možete osporiti. Nama su slika i njezina riječ bile sasvim dovoljne da odemo u Nevia estetski centar na svojoj koži isprobati o kakvom se to novom čudu tehnologije radi. Nismo pogriješili.

Alma Soprano Titanium napredak je u polju laserske epilacije

Planirate li se po prvi put upustiti u avanturu laserskog uklanjanja dlačica ili ste mu odlučili pružiti novu šansu, savjetujemo da upamtite ime ovog uređaja. Alma Soprano Titanium napredak je u polju laserske epilacije koji unosi inovaciju u svijet laserske epilacije koji je brojnima još uvijek nepoznanica. Za razliku od konkurencije, dizajniran je da pri tretiranju kože ne osjećate bol, vrućinu, peckanje, ali i da sam proces traje gotovo upola kraće.

Trenutačno je jedini aparat na tržištu s ugrađenim ICE Plus sustavom hlađenja koji osigurava da se folikul dlake uklanja na temperaturi od svega 30 °C, što osigurava da je peckanje koje su upoznali svi korisnici drugih aparata svedeno na minimum. Prosječno trajanje tretmana ovim uređajem s tri sata skraćeno je na sat i pol do dva, a rezultati počinju biti vidljivi već nakon prvog korištenja. Osim toga, Soprano Titanium pogodan je i za osobe tamnije puti te će, za razliku od slabijih uređaja na tržištu, ukloniti čak i tanke svijetle dlačice.

Tretman traje kraće nego s drugim laserima

Za razliku od ostalih lasera, ovaj uređaj kombinira tri valne duljine, samim time cilja na tri sloja tkiva uništavajući različite dijelove folikula u isto vrijeme, što ne samo da ga čini učinkovitijim od konkurencije nego će značiti i manji broj tretmana do savršenog rezultata.

Uz to, zbog svog dizajna jedan impuls ovog uređaja pokriva površinu od 4 cm², što je još jedan od razloga zašto tretman traje kraće nego s drugim laserima. Kao što smo već spomenuli, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, odnosno nakon 10 do 14 dana, kad možete očekivati opadanje 20 do 30 % dlačica i vidljivo stanjenje ostalih.

Većina osoba koja se već susrela s laserskim uklanjanjem dlačica zna da tretmani mogu biti bolni. No kod ovog tretmana jedino što možete osjetiti je ugodna toplina samog uređaja kad se zagrije. Također, za razliku od ostalih uređaja koji preferiraju svjetliju put i tamne dlačice, ovaj je pogodan za sve. Tako ćete uređaj moći koristiti čak i ako ste preplanule puti ili imate tanke i svijetle dlačice.

Najbezbolnije iskustvo s dugoročnim rezultatima

Kako nam kaže Iva Ninić, vlasnica Nevia estetskog centra: „Nakon opsežnog istraživanja i isprobavanja gotovo 10 različitih uređaja za lasersko uklanjanje dlačica, pronašli smo apsolutno najbolji uređaj na tržištu. Alma Soprano Titanium s ICE Plus sustavom osigurava da naši klijenti uživaju u bezbolnom iskustvu uklanjanja dlačica s izvrsnim i dugoročnim rezultatima.“ Moramo se s time složiti i uz Teutu Mesaroš potvrditi kako je riječ o daleko najboljem laseru dostupnom na tržištu.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori