Ova make up kolekcija inspirirana Parizom bit će jesenski hit

lancome sonia rykiel2

Iza Lancomea uspješne su dizajnerske suradnje s Anthonyjem Vaccarellom, Alberom Elbazom i Jasonom Wuom, a iza Sonije Rykiel vlastite kolekcije make upa koje su uvijek plijenile pozornost. Upravo zato, partnerstvo dvije kultne pariške kuće bio je logičan potez i, reklo bi se, pitanje vremena. Sve obožavateljice njihova modnog i beauty potpisa doći će na svoje, jer početkom kolovoza na police parfumerija stiže ekskluzivna, limitirana kolekcija dekorativne kozmetike koju je za beauty kuću Lancome osmislila modna dizajnerica Sonia Rykiel.

lancome sonia rykiel

Zajednička kolekcija slavi ljepotu, modu i grad Pariz, s potpisom pariških brendova koji imaju isti pogled na ženstvenost, eleganciju i ljepotu. Inspiraciju je dizajnerica pronašla u četvrti Saint-Germain-des-Prés gdje je njena modna kuća utemeljena, a za zaštitna lica odabrala je francusku glumicu Almu Jodorowsky i top modela Dariju Werbowy. Baš kao i izvana, sa šarenim pakiranjima, kolekcija je podjednako zabavna i iznutra, dok se kao lajtmotiv njome provlači ideja grafičkog make upa 60-ih.

lancome sonia rykiel3

Prisutne su razne vibrantne boje, koje ženama omogućuju da se igraju i eksperimentiraju sa svojim beauty lookom. Lacome x Sonia Rykiel kolekcija donosi dvije palete sjenila, Lancomeovu popularnu olovku Le Crayon Kohl u nijansama ružičaste, plave i zelene, rumenilo, lakove za nokte i ruževe za usne.

lancome sonia rykiel4

lancome sonia rykiel7

lancome sonia rykiel5

lancome sonia rykiel6

lancome sonia rykiel8

Foto: Lancome

0