Poznata Britanka novo je lice brenda Lierac

Poznata pariška kozmetička kuća Lierac kao lice svoje nove kampanje za liniju Lierac Premium izabrala je 55-godišnju glumicu Kristin Scott Thomas. Lijepa Britanka za kampanju je odabrana kao utjelovljenje elegancije, ženstvenosti i bezvremenskog chica koji su u skladu s Lierac Premium linijom i filozofijom brenda koja kaže da ljepota ne poznaje godine.

lierac1

S novom kampanjom Lierac predstavlja i tri nova proizvoda iz Premium linije, nastala zahvaljujući otkrićima regenerativne medicine. Kombinirajući učinkovitost i nježnost, Premium linija temelji se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čije je djelovanje pojačano novim patentima FoxO i Premium Cellular Complex te izborom jedinstvenih ekstrakata rijetkih crnih cvjetova – crne ruže, orhideje i maka – koji imaju izrazito antioksidantna i hranjiva svojstva. Duboke bore, gubitak čvrstoće, manje nepravilnosti kože, dehidracija… pojava svih ovih znakova starenja smanjuje se i uklanja Premium linijom.

lierac2

Noviteti u Premium liniji su bogata krema za jako suho lice s novom formulacijom s patentiranim proteinom FoxO koji kontrolira matične stanice, omogućuje regeneraciju tkiva i intenzivno hrani kožu, zatim lagana krema s patentiranim Premium Cellular kompleksom i hijaluronskom kiselinom koja origira sve znakove starenja – duboke bore, gubitak čvrstoće i nepravilnosti tena te maska za lice koja sadrži 10% koncentrata hijaluronske kiseline i trenutno obnavlja kožu djelujući protiv dubokih bora i vraćajući licu čvrstoću. Lierac Premium njega može se koristiti već nakon 40. godine, ali glavna ciljna skupina su joj žene od 50 do 55 godina, a dostupna je u svim Farmacia ljekarnama.

D.Č.

0