Krema za lice koja hidratizira kožu impresivna cijela 72 sata

Krema za lice koja hidratizira kožu
impresivna cijela 72 sata

Volimo brendove koji stalno rade na nekim inovacijama i redovito ih uključuju u svoju ponudu, a jedan od njih svakako je i GLAMGLOW. O njemu smo vam već u mnogo navrata pisali, jer nas iskreno vesele njegovi proizvodi, koji su od prošle godine dostupni i na hrvatskom tržištu. Sve je počelo s onim već famoznim maskama za lice, a nastavilo se s mnogim drugim genijalnim beauty pomagačima. Brend je predstavio čak i sjajilo koje pomaže povećati usne, a onda je stigla i maska o kojoj je brujao cijeli svijet – crna maska s aktivnim ugljenom.

Novost koja trenutno plijeni mnogo pozornosti je Waterburst krema za lice, koja koži pruža impresivna 72 sata hidratacije. Krema na tržište stiže u idealnom trenutku, jer upravo smo u pravoj kalendarskoj zimi i suha, ispucala i perutava koža postaje naš beauty problem broj 1.

Objavu dijeli GLAMGLOW (@glamglow)

Nova moćna GLAMGLOW krema

Krema je inače inspirirana korejskom beauty rutinom i principima njege kože, vrlo je lagana i ne ostavlja osjećaj težine na licu. Specijalno je formulirana da koži pruža intenzivnu, dubinsku hidrataciju, i to čak 72 sata. Nakon nekog vremena njena korištenja, primijetit ćete kako vam se ten proljepšao, a osim što je nahranjen i hidratiziran, također blista zdravim sjajem. Rezultati korištenja ove kreme navodno traju dulje od bilo koje druge hidratantne kreme koju ste dosad isprobali, a ključ je u Moisture-Lock tehnologiji brenda i trostrukom kompleksu hijaluronske kiseline. Sve o novom beauty adutu iz GLAMGLOW-a, provjerite ovdje.

GlamGlow Waterburst krema

GlamGlow Waterburst krema

Foto: GlamGlow, Instagram

Učitati još
Zatvori