Sve što vam treba za savršenu večernju kupku

Sve što vam treba za savršenu
večernju kupku

Nedjelja je dan koji za mnoge ima posebnu simboliku. Prvenstveno je rezervirana za odmor, druženje s obitelji i prijateljima ili opuštanje u samoći, no isto tako predstavlja dan prije ponovnog kretanja u svakodnevnu poslovnu rutinu i zato želimo iskoristiti što više od nje. Hvata li vas mala anksioznost od onog što vas čeka sutra, a to je vrlo vjerojatno dinamičan ponedjeljak ispunjen obavezama, mi vam predlažemo da još večeras odvojite malo vremena za sebe, povučete se u osamu vlastite kupaonice i pripremite si kupku.

Duga, topla i opuštajuća kupka, zbilja je šlag na kraju jedne nedjelje i beauty ritual za koji vam ne treba mnogo novaca, no svakako vam je potrebna kada. Ako ju imate u svojoj kupaonici, vrijeme je da si udovoljite i učinite kupku jednim posebnim iskustvom.

U tu svrhu pomoći bi vam mogli razni proizvodi, iz beauty ili lifestyle domene. Mnogi vole započeti sa stvaranjem posebne atmosfere, a u tu svrhu često se koriste svijeće. Mirisne ili one sasvim obične, pa čak i lučice, diskretno će obasjati kupaonu i stvoriti intimno, relaksirajuće ozračje jednom kada ugasite svjetlo. Zatim dolazimo do beauty proizvoda za samu kupku. Na pamet nam prvenstveno padaju simpatične bombice odnosno kugle za kupanje, poput onih u Lushu, koje će stvoriti pravu atrakciju kada ih ubacite u vodu i počnu se otapati. Naposljetku možete uživati u super mirisnoj i super pjenušavoj kupki.

Ako vas mjehurići ipak ne zanimaju, odlučite se za ulje. Ulje za kupku koje je bogato esencijalnim uljima opustit će vaše umorne mišiće na kraju dugog dana, ostvariti aromaterapijski učinak i k tome ostaviti vašu kožu svilenkasto mekom. A onda su tu i mirisne soli za kupanje koje također osvajaju svojom aromom. Umiruju duh i tijelo i provode laganu detoksikaciju kože. Nekoliko zgodnih proizvoda koje ubuduće možete iskoristiti za svoju savršenu kupku pronađite u nastavku.

Učitati još
Zatvori