Kosa do ramena je najpoželjnija frizura za 2018.

Kosa do ramena je najpoželjnija
frizura za 2018.

Uz nove najpoželjnije nijanse make up proizvoda do novih formula proizvoda za njegu koje će zamijeniti stare klasike, 2018. godina istaknula je i nekoliko odličnih trendova u svijetu frizura. Iako će nadolazeća godina zasigurno donijeti nove boje i inovativne tehnike bojanja kose, kosa do ramena izdvojila se kao nova najpoželjnija frizura koja će pristajati baš svima.

KOSA DO RAMENA: BEAUTY TREND KOJI DONOSI 2018.

Između kratkog boba i nešto dužih pramenova popularne lob frizure smjestila se dužina koja seže do ramena. Iako smo nekad ovu dužinu kose povezivali s prijelaznim razdobljem između kratke i duge kose, u 2018. godini kosa do ramena bit će jedan od najpopularnijih želja u frizerskim salonima. Pramenovi koji blago padaju na ramena već su osvojili brojne trendseterice koje su u ovoj frizuri pronašle istovremeno jednostavan, praktičan i chic odabir.

Još jedna od razloga zbog kojeg će se kosa do ramena pretvoriti u jedan od najpoželjnijih trendova u 2018. godini je njezina svestranost kad govorimo o tipu i teksturi kose te obliku lica. Jednako dobro ova razigrana dužina pristajat će onim s ravnom i kovrčavom kosom, onima koje krasi ovalni oblik lica kao i onim s srcolikim ili okruglim crtama lica.

PRAKTIČNA I ŠARMANTNA STRANA NOVE NAJPOŽELJNIJE FRIZURE

Njezina najšarmantnija i najpraktičnija strana krije se u jednostavnosti njezinog stiliziranja. Dovoljno kratka da efektnu frizuru možete kreirati uz pomoć tek nekoliko blagih valova ili promjenu razdjeljka, ali i dovoljno duga da ju možete skupiti u elegantnu punđu i šarmantan rep, kosa do ramena izbor je s kojim zaista ne možete pogriješiti.

Uz svu svoju svestranost i neodoljivu praktičnu stranu, kose koja seže do ramena još uvijek ostavlja dovoljno prostora odnosno dužine da u novoj godini, uz malu pomoć frizera, kreirate savršenu frizuru za sebe. I dok će se neki odlučiti za dramatičan ravni rez, drugi će u dužinu do ramena unijeti razigrane slojeve i pramenove. Efektni dodatak i ovoj frizuri bit će ravne ili curtain šiške koje će dodatno naglasiti njezin šarmantan karakter.

Nekoliko odličnih ideja kako začiniti i stilizirati kosu u dužini koja će biti jedan od najpoželjnijih trendova u 2018. donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori