Upoznajte odličan srpski brend prirodne kozmetike

Ponekad je potrebno vratiti se prirodi, kako bi u njoj pronašli hranu za tijelo, um i emocije. Upravo ta misao vodila je Koozmetik, nedavno predstavljeni srpski brend kozmetike koji je rekao odlučno da svemu što je prirodno i odlučno ne svemu što šteti našem organizmu.

Koozmetik

Koozmetik je sa svojom jednostavnom, prirodnom i ručno izrađenom kozmetikom donio definitivno osvježenje na srpsko tržište. Njegov asortiman pokriva proizvode za njegu lica (serumi, kreme i balzami), kose (šamponi i regeneratori) i tijela (melemi, dezodoranski i mlijeka), a svi oni satkani su od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz svih krajeva svijeta i pripremljeni prema posebnoj recepturi.

koozmetik6

U proizvodnji ove kozmetike poštuju se najviši standardi, a ona dolazi sa svim certifikatima sirovina s domaćeg i tržišta Europske Unije. Proizvodi dolaze u elegantnoj i funkcionalnoj ambalaži od 100% recikliranog papira te se nabaviti mogu na četiri adrese u Beogradu: u konceptualnim trgovinama Makadam, Supermarket, Mikser House i u ljekarni Srbotrade.

Koozmetik4

Više o ovom brendu, koji je u jednu priču objedinio holistički pristup njezi duha i tijela, vrhunsku kvalitetu i minimalistički i pročišćeni dizajn, saznajte ovdje.

koozmetik5

Koozmetik3

Koozmetik2

Foto: Koozmetik/Aleksandra Perović

0