Otvorili smo Kiehl’s božićnu poklon-kutiju

kiehls-bozic-1

Američki kozmetički brend Kiehl’s prošle je godine i službeno stigao u Hrvatsku, otvorivši vrata svojih trgovina u Zagrebu i ove godine u Splitu. Tijekom svoje duge tradicije, koja seže do 1851. godine, postao je  poznat po provjereno odličnim proizvodima. Brend je utemeljio Irving Morse kao homeopatsku ljekarnu na križanju 3rd Avenue i 13th Street u East Villageu u New York Cityju, a kontinuiranim obiteljskim radom, brend su nastavili njegov sin Aaron Morsa i nakon njega kćerka Jami Morse Heidegger.

Upravo je ona dovela brend Kiehl’s do preko 250 trgovina po cijelome svijetu i preko 1000 prodajnih mjesta gdje se Kiehl’s proizvodi mogu kupiti, i to strategijom ‘pametnog oglašavanja’, odnosno održavanjem visoke razine kvalitete proizvoda, o kojima se najviše pričalo usmenom predajom nakon probe uzoraka. Brend je do sada zadržao isti, možda staromodni i tradicionalni pristup preparativnoj kozmetici u kojem kupci i korisnici prepoznaju nepromijenjenu kvalitetu.

Kiehl's gif 1

I ovi blagdani donose mnogo razloga za oduševljenje kada su u pitanju Kiehl’s proizvodi, a jedno takvo beauty iznenađenje u šarenoj kutiji i sami smo imali prilike raspakirati i razveseliti se atraktivnim ambalažama u kojima dolazi blagdanska kolekcija Kiehl’s njege kože. Krasi ih serija veselih ilustracija svjetski poznatog američkog umjetnika Jeremyvillea, inspiriranih čarolijom zimskih blagdana.

Kiehl's gif 2

U ovoj su kolekciji Kiehl’s i Jeremyville izrazili svoju ljubav prema zajednici i topli blagdanski duh, nudeći kupcima niz živopisnih blagdanskih tema i likova koji krase neke od najpopularnijih proizvoda, poput Creme de Corps – raskošne i njegujuće kreme za tijelo, i Ultra Facial Cream – hidratantne kreme za lice. Uz ova dva proizvoda, u kutiji smo otkrili i Calendula Herbal Extract Toner – blagi toner bez alkohola koji je Kiehl’s-ov najprodavaniji proizvod već gotovo 50 godina, Richly Hydrating Hand Creams – kreme za ruke s dubinskom hidratacijom i s tri mirisne varijante grejpa, korijandera i lavande, te Iris Extract Activating Essence tretmane.

Kiehl's gif 3

Ovo je samo jedna Kiehl’s kutija, koja u vašem slučaju može izgledati drugačije i s drugačijim proizvodima. U svakoj Kiehl’s samostalnoj prodavaonici vaše pomno odabrane proizvode stručno osoblje pretvara u personalizirane darove. Uz svaki kupljeni proizvod može se izabrati besplatna blagdanska poklon kutija uz koju dolaze i Deluxe uzorci odgovarajućih proizvoda.

Kiehl’s trgovine pronađite u Zagrebu (Arena Centar, City Center one West) i Splitu (City Center one Split).

Foto: Sanja Jagatić

0