Kako što duže zadržati preplanuli ljetni ten?

Kako što duže zadržati
preplanuli ljetni ten?

Sunčani ljetni dani na našoj su koži stvorili preplanuli ten. Poput omiljenog modnog dodatka, preplanula put donosi brončani sjaj koji savršeno pristaje svakoj kombinacija. Od bijele boje do razigranih uzoraka i zlatnog nakita, svi omiljeni komadi, čini se, izgledaju bolje s preplanulim tenom.  Ako ste nakon godišnjeg odmora na plaži konačno postigli savršeni ljetni ten, povratak svakodnevici i gradskoj vrevi ne mora značiti i njegov kraj. Nekoliko jednostavnih trikova bit će dovoljno da preplanuli ten održite postojanim i tjednima nakon.

BEAUTY TRIKOVI ZA POSTOJAN PREPLANULI TEN

Hidratacija je jednostavan trik koji se krije iza svake besprijekorne kože. Osim što donose mekoću i sjaj našoj koži, omiljeni hidratantni proizvodi pobrinut će da zadržimo preplanuli ten. Jednom ili dva puta dnevno nanesite omiljeni losion, maslac ili ulje za tijelo kako bi nahranili kožu i produžili vijek preplanulog tena. Ako ćete veći dio vremena tijekom dana provesti na otvorenom, izloženi suncu, posegnite za losionom sa zaštitnim faktorom.

Uz hidrataciju koju donose omiljeni proizvodi za lice i tijelo, jednaku važnost nosi i hidratacija koja dolazi iznutra. Što više čaša vode dnevno, to bolje, jedan je od najčešćih savjeta koji će vam dati stručnjaci i jednostavan trik koji se nalazi iza besprijekorne kože brojnih žena. Unošenje dovoljnih količina vode vašoj će koži donijeti prijeko potrebnu hidrataciju iznutra i biti najjednostavniji beauty trik za održavanje preplanulog tena.

Uz redovitu hidrataciju, još jedan trik krije se u vodi, točnije u hladnom tušu. Uz brojne prednosti poput osvježenja, poboljšanja cirkulacije i svilenkastog sjaj koji donosi kosi, hladni tuš produžuje vijek vašeg preplanulog tena.

Osim hidratacije koja dolazi iznutra i održava naš preplanuli ten postojanim, u vašoj se kuhinji krije nekoliko namirnica koje donose jednaki efekt. Mrkva, špinat i batat su samo neke od namirnica bogatih beta-karotenom koje ćete lako uklopiti u svaki obrok i, uživajući u ukusnoj i zdravoj hrani, zadržati preplanuli ten tjednima nakon kraja ljetovanja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori