Kako poznati modeli održavaju liniju nakon ljeta

Ljeto se bliži kraju i iako su mnogi uživali u kupanju i odmaranju na plaži, zvijezde su se vratile svojim svakodnevnim rutinama, kao i poslovnim obavezama. Poznati modeli vječna su inspiracija svima koji teže fit izgledu, a svoj zdravi lifestyle vole podijeliti s fanovima putem društvenih mreža.

mirandakerr

@mirandakerr

Miranda Kerr, Gigi Hadid i Karlie Kloss su samo neke od poznatih ljepotica koje svoju liniju duguju zdravoj prehrani i redovitom vježbanju. Mnoge od njih su preko ljeta osim preplanulog tena, dobile i odličnu liniju pomoću plivanja i uživanja na svježem zraku, pa im dodatan trening i motivacija nije bio ni potreban.

karliekloss

@karliekloss

U jesenskim danima još je uvijek popularna yoga i pilates ali mnoge od njih se okreću i intenzivnijim treninzima poput boksa ili trčanja, dok primjerice Irina Shayk voli lagane šetnje na otvorenom. Iako mnogi od nas zapnu u rutinu nevježbanja nakon ljetnih dana koja često potraje do idućeg proljeća, inspirirajte se nekim od ovih vježbi i zapamtite da je lijep izgled način života, koji treba nastaviti i nakon vrućih ljetnih dana.

gigihadid

@gigihadid

irinashayk

@irinashayk

gisele

@giselebundchen

alessandarambrosio

@alessandraambrosio

Foto: Instagram

0