Kako brzinski transformirati rep

Kako brzinski transformirati rep

kristin_ess8

Rep je jedna od onih frizura u koju se uvijek možete pouzdati, pogotovo u onim trenucima kada vam kosa smeta i jednostavno ju želite maknuti s lica. No, iako joj se priklanjamo onda kada igramo na sigurno, ona ne mora biti nimalo dosadna. Bez obzira preferirate li niski rep ili visoki konjski, onaj ‘sleek’ stila ili skroz nonšalatan i razbarušen, uvijek postoje načini kako ga brzinski transformirati i u trenu učiniti zanimljivim.

kristin_ess2

Tjednu dozu prijedloga pronašli smo na Instagram profilu Kristin Ess, frizerske stilistice koja već nekoliko desetljeća brine za kosu celebrityja, a danas se među njene klijentice ubrajaju glumice Lucy Hale i Jenna Dewan Tatum. Kristin Ess osim toga je kreirala liniju vlastitih proizvoda za njegu i styling kose, kojom je svijet luksuza odlučila približiti prosječnom potrošaču, i to po pristupačnim cijenama.

kristin_ess4

Kristin pruža svakodnevnu inspiraciju za frizure na svom Instagram profilu, a tako smo i otkrili sedam zanimljivih prijedloga za styling kose u rep. Među njenim favoritima našao se rep koji je povezan atraktivnim metalnim kopčama ili satenskim mašnicama. Nemate li pri ruci neku kopču ili gumicu, rep možete povezati s nekoliko pramenova kose koje ćete izdvojiti iz njega. Od tih slobodnih pramenova možete i povezati mini pletenicu koja će djelovati kao obruč oko repa, a još efektnije rješenje za rep postići ćete ako ga ne provučete do kraja već u kosi ostavite nonšalantni čvor.

Ideje za rep 3

kristin_ess5

kristin_ess6

 

kristin_ess7

Foto: Instagram (@kristin_ess)

Učitati još
Zatvori