O ovom ružu za usne trenutno bruje društvene mreže

O ovom ružu za usne trenutno bruje
društvene mreže

ruz

U današnje vrijeme, kada je većina toga već izmišljena, malo nas koji proizvod može iskreno iznenaditi ili oduševiti. No, to je pošlo za rukom kineskom kozmetičkom brendu Kailijumei, o čijem beauty novitetu ovih dana bruje društvene mreže.

Riječ je o takozvanom ‘jelly lipsticku’, prozirnom ružu za usne u čijoj su strukturi pohranjeni pastelni cvjetići. Ovaj ljupki proizvod ima i funkciju, a bit će idealan izbor za vruće dane, kada preferiramo ležeran i nonšalantan make up, no s druge strane opet želimo nešto uz što će naše usne izgledati njegovano, hidratizirano i sjajno. Sami ruž nije pretjerano pigmentiran, ali usnama svejedno osigurava dozu boje i sjaja. Na početku ostavlja prirodan roskasti sjaj, a ovisno o tjelesnoj temperaturi može gradirano napredovati do tamnije ružičaste nijanse na usnama.

ruz2

Ovaj kreativni proizvod dolazi u pakiranju s ogledalom, a s obzirom na ‘hype’ koji je izazvao na društvenim mrežama i potom obišao stranice Nylon Magazinea i Teen Voguea, ne čudi da su sve njegove zalihe trenutno rasprodane. No, brend ih dodaje svakoga tjedna, a želite li i vi nabaviti ruž o kojem svi pričaju, Kailijumei ga prodaje ovdje.

Foto: Kailijumei

Preporuka

Zatvori