Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Matinata proizvodi za njegu kože lica

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Matinata proizvodi za njegu kože lica

Već na veliko odbrojavamo do prvih toplijih dana, a kako bi nam to vrijeme prošlo što brže, odlučili smo se okrenuti novim projektima i ispuniti i vama dane pozitivnim vijestima. Baš je zato pala odluka da pokrenemo Good Vibes Only darivanje.

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 20. poklon na rasporedu – koji je pripremila Matinata

Iako zima ima posebne čari, hladni mjeseci ostavljaju trag na koži. Izloženost čestim promjenama temperature, nedostatak vlage u zatvorenim prostorima, kiša i vjetar slabe zaštitnu barijeru kože pa ona odgovara perutanjem, crvenilom, osjećajem zatezanja i dehidracijom.

Stoga je isušenoj, dehidriranoj i nadraženoj koži potrebno osigurati njegu koja će osnažiti njenu barijeru, dubinski je hidratizirati te pospješiti zadržavanje prijeko potrebne vlage. Prvi hrvatski brand aktivne organske kozmetike – Matinata, svoje proizvode bazira na najpotentnijim organskim sastojcima koji dolaze isključivo iz održivog uzgoja.

Odabirući čak 11 botaničkih ulja Matinata je stvorila re.start ulje za čišćenje lica koje odgovara svim tipovima kože. Ovo je čistač za kožu koji ujedno i njeguje kožu – štiti njenu barijeru, podržava mikrobiom kože i održava fiziološki PH kože. Ističemo ulje marakuje koje djeluje protuupalno te ulje sjemenki lubenice koje sprječava isušivanje te regenerira kožu. Re.start ulje za čišćenje lica ne sadrži sulfate, bazu sapuna ni tenzide, stoga neće narušiti lipidnu barijeru kože, a zahvaljujući potpuno prirodnom emulgatoru ne ostavlja masni trag i lako se ispire s kože.

Uz temeljito čišćenje, osnovna njega podrazumijeva bogatu hidrataciju, a u srcu Matinata rutine za njegu kože nalazi se re.vamp krema s pažljivo formuliranim sastojcima za vitalnost i pomlađivanje. Krema, osim multimolekularnog kompleksa hijaluronske kiseline sadrži i kombinaciju botaničkih ekstrakata: kakadu šljivu koja je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C, tušt koji je bogat zeleni izvor omega-3 masnih kiselina i minerala te preslicu bogatu silicijem koji doprinosi čvrstoći kože. Brzo upijajuća krema, lagane teksture potiče kožu na regeneraciju, stimulira proizvodnju kolegana, smanjuje znakove starenja te jača otpornost zaštitne barijere kože koja u zimskim mjesecima treba dubinsku njegu.

Više o proizvodima te odgovarajućoj njezi možete saznati na službenoj web stranici Matinate.

Sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti Matinata kombinaciju proizvoda za njegu kože koja uključuje re.start ulje za čišćenje lica te re.vamp kremu za njegu.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @matinata_skincare profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijatelja najviše uživao u ovim proizvodima

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 13. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori