John Masters Organics proslavio 10 godina u Hrvatskoj

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

John Masters Organics iz New Yorka, osnovan je 1991. godine. Njihovi proizvodi za kosu, kožu i tijelo spajaju najbolje iz prirode, istovremeno izbjegavajući sintetske mirise i konzervanse poput parabena, mineralnih ulja i propilenglikola. Svaki proizvod sadrži visoku koncentraciju organskih ekstrakata koji hrane kosu tijekom i nakon pranja, a ujedno postižu i divan aromaterapeutski učinak. Brend je sinoć jubilarnom proslavom John Masters Organics meets Evelin obilježio deset godina rada u Hrvatskoj. Zagrebački frizerski salon Evelin je povodom toga u kratkom show programu prezentirao dio onoga što će nuditi svojim klijentima.

Milana Vlaović, Igrajna Vargek, Sandra perković, Evelin, Korana Gvozdić, Sandra Bagarić

Milana Vlaović, Igrajna Vargek, Barbara Bolf, Sandra perković, Evelin Benković, Korana Gvozdić, Sandra Bagarić

Frizeri ovog salona na čelu s vlasnicom Evelin Benković prvi će u Hrvatskoj nuditi posebne organske spa tretmane i masaže prije samog stylinga, čime su Hrvatice napokon dobile priliku osjetiti način na koji se njeguju poznate hollywoodske trendseterice poput Jessice Albe, Rosie Huntingon ili Thandie Newton.

Uz ubrzan način života prednost dobre masaže nemjerljiva je. Radi se o kombinaciji shiatzu i istočnjačke masaže glave koje se često koriste i u ayurvedi s vrhunskim organskim John Masters biljnim uljima. Izvježbani pokreti djeluju na smanjenje napetosti vlasišta (jačaju korijen kose) i bolova te pomažu cijelom organizmu da se osjeća bolje. Tretmani traju od 15 minuta do pola sata, nakon čega slijedi njega i styling (frizura). Za one koji pate od migrene ova masaža mogla bi biti spas jer dokazano djeluje na ublažavanje bolova, oslobađa od stresa i potiče pojačano lučenje hormona sreće.

Sandra Bagarić

Sandra Bagarić

Zašto ovi tretmani i kome su namijenjeni? “Željeli smo upotpuniti profesionalnu ponudu kako bi pokazali učinkovitost John Masters Organics proizvoda, ali i potakli na dodatna razmišljanja o benefitima organske kozmetike. Ovi tretmani već se niz godina primjenjuju u vrhunskim svjetskim frizerskim salonima i drago mi je da smo i mi pronašli Evelin”, rekla je Barbara Bolf, vlasnica tvrtke koja uvozi JMO.

Milana Vlaović

Milana Vlaović

Kako to izgleda kada John Masters iz New Yorka ‘sretne’ Evelin iz Zagreba, moglo se vidjeti na poznatim divama salona Evelin. Šest frizera stiliziralo je Sandru Bagarić, Igrajnu Vargek, Koranu Gvozdić, Sandru Perković i Milanu Vlaović. Na njima je demonstriran restayling te su ukratko uzvanicima predstavljeni posebni sastojci JMO proizvoda te prednosti korištenja prirodnih sastojaka, nakon čega su posjetitelji na divama mogli vidjeti i finalni WOW efekt djelovanja JMO proizvoda.

Korana Gvozdić, Igrajna Vargek i Sandra Bagarić

Korana Gvozdić, Igrajna Vargek i Sandra Bagarić

jmo-evelin-1

0