Wolf cut: Svi govore o novoj frizuri Jenne Ortege
Wolf cut: Svi govore o novoj frizuri Jenne Ortege

Wolf cut: Svi govore o novoj
frizuri Jenne Ortege

Baš kad smo pomislili da ćemo s plesom Wednesday Addams završiti 2022. godinu i do sljedeće sezone zaboraviti na svoju opsesiju tom serijom, Jenna Ortega dala nam je još jedan povod za kopiranje.

 

Goth chic look osvojio je svijet

Glumeći Wednesday, mlada je glumica mnoge inspirirala svojim gotičkim stilom. Tamna kosa, pletenice i guste šiške postale su sve poželjnije u svijetu ljepote, baš kao i Macova olovka za usne koju je Ortega nosila u seriji. Samo nekoliko tjedana nakon što je svijetu objasnila kako joj je Tim Burton prije snimanja namještao šiške kako bi “svaka dlaka bila na svom mjestu”, Jenna se odlučila na drastičnu promjenu koju je s fanovima podijelila na svom Instagram profilu.

 

 

Nova frizura “u vučjem stilu”

Dugačku tamnu kosu, koja je bila njezin prepoznatljiv znak još od vremena kad je glumila u seriji “Jane the Virgin”, Jenna je skratila na kratku slojevitu frizuru, prošaranu kestenjastim pramenovima.

Za takozvani “wolf cut” zaslužan je celebrity frizer David Stanwell koji je Jenninu kosu ošišao na repaste slojeve, a zatim posvijetlio.

Odvažni novi look za gostovanje u hit emsiji

Neočekivani novi imidž Jenna je predstavila u emisiji “The Tonight Show starring Jimmy Fallon”, u kojoj se raspričala o plesnoj sceni iz serije Wednesday koju je sama osmislila.

Novu frizuru njezin je vizažist upotpunio dramatičnim plavim tušem za oči dok je Jenna za TV nastup odabrala prozirnu kreaciju dvojca Dolce&Gabbana.

Gledatelji emisije, baš kao i njezini fanovi promjenu imidža talentirane glumice dočekali su s oduševljenjem.

Foto: Instagram (@jennaortega)

Učitati još
Zatvori