Hrvatski dvojac koji je osvojio svijet estetske kirurgije i medicine

Hrvatski dvojac koji je osvojio svijet
estetske kirurgije i medicine

dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić

dr. Mislav Gjurić i dr. Jeannette Gjurić

Oni su profesionalci u svom poslu, inovativni i uspješni, životni supružnici i uigran dvojac koji se savršeno nadopunjuje i osvaja svijet estetske medicine i kirurgije. Jeannette i Mislav Gjurić svoju su profesionalnu karijeru usavršili u njemačkim klinikama te su se prije 15-tak godina vratili u Hrvatsku, puni profesionalnog i životnog elana, kako bi svoje znanje i iskustvo ponudili i u svojoj domovini.

Kako su dočekani, nije bitno, oni su se svojim radom izborili i zauzeli mjesto na samom vrhu estetske i kirurške medicine u Hrvatskoj. Otvorili su jednu od najmodernijih i najuspješnijih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju u Hrvatskoj, Polikliniku Sinteza u Zagrebu. Mislav Gjurić, otorinolaringolog i neprikosnoveni stručnjak za estetsku plastičnu kirurgiju glave i vrata, danas je jedan od najtraženijih kirurga u Hrvatskoj.

Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

Marija Borić i dr. Jeannette Gjurić

Jeannette Gjurić specijalistica je anesteziologije i stručnjakinja za tradicionalnu kinesku medicinu, te prava zaljubljenica u estetske tretmane koje oplemenjuje s komplementarnom medicinom, tako da je vrijeme oporavka nakon svih kirurških tretmana u Poliklinici Sinteza prepolovljeno. Uspješni zahvati i brzo vrijeme oporavka nakon zahvata donijeli su Sintezi i ovom dvojcu veliki ugled i popularnost, ne samo u Hrvatskoj već i u inozemstvu.

Velika stručnost, inovativne metode, uspjeh, profesionalnost  te korektne cijene svake godine na njihova vrata dovode sve veći broj klijenata.

“Mama i kći” su ustvari jedna osoba

Kad ih pitate kako su osvojili toliki broj poklonika i klijenta, skromno će odgovoriti: rad, rad i rad i stalno usavršavanje jedina su formula uspjeha.

„Mi smo u potpunosti posvećeni pacijentu. Razmišljamo o njima ne samo u klinici, već i izvan nje, stalno mislimo što bismo još mogli napraviti bolje i inovativnije. Oboje nas veseli kad su naši pacijenti sretni i zadovoljni i kada nas zagrle jer imaju osjećaj da ste im dali još jednu šansu i vratili im ljepotu i mladost“, zaključuju supružnici.

dr. Mislav Gjurić s pacijenticom

dr. Mislav Gjurić s pacijenticom

Ovih dana oduševio nas je njihov rad na 64-godišnjoj klijentici (fotografija niže u tekstu) koja živi pola godine u Hrvatskoj, a drugu polovinu vremena provodi u inozemstvu. Bračni par Gjurić ostvario je njezinu želju da ovaj Božić dočeka u svom najboljem izdanju, 15 godina mlađa.

Dr. Mislav Gjurić klijentici je napravio MACS facelift (Minimal Access Cranial Suspension) – revolucionarnu metodu pomlađivanja lica koja prati trend u suvremenoj estetskoj kirurgiji  koji podrazumijeva što manje agresivan zahvat te osigurava dugotrajne i predvidljive rezultate. Prednosti ovog zahvata u odnosu na klasični facelifting su prirodan „nekirurški“ izgled lica nakon operacije, brz oporavak, povratak svakodnevnim aktivnostima nakon 2 tjedna te mogućnost izvođenja zahvata u lokalnoj ili općoj anesteziji. Nuspojave i komplikacije su rijetke te je maksimalno skraćeno vrijeme nošenja poslijeoperacijskih zavoja ili steznika.

Prije i poslije

Prije i poslije

S obzirom na to da starenjem dolazi do gubitka masnog tkiva lica, što se samim MACS faceliftingom ne može nadomjestiti, s ovim postupkom kombinira se lipofilling koji licu vraća mladenačku svježinu i volumen, za što se pobrinula dr. Jeanette Gjurić. Kada usporedimo fotografije prije i poslije zahvata, rekli bismo da je riječ o majci i kćeri, a ne o istoj osobi.

Iako bračni par Gjurić ne priča o svojim klijentima i klijenticama, neke od njih, koje se bave javnim nastupima, rado će svojoj ljubaznoj i stručnoj liječnici i njezinom suprugu uputiti čestitke i pohvale.

dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Natašom Janjić na promociji portala Estetica.hr

dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Natašom Janjić na promociji portala Estetica.hr

Osim Marina Čilića, kojem je dr. Gjurić pomogao da ponovo prodiše, tu su i voditeljica Minea te glumica Nataša Janjić koja obožava neinvazivne metode pomlađivanja dr. Jeannette Gjurić, a njezina supruga zove upomoć svaki put kada joj zakaže glas prije premijere, baš kao i njezine kolegice Marija Borić i Jelena Miholjević na čijim se premijerama i predstavama često može vidjeti njihov omiljeni liječnički par.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori