Isprobajte ovaj revolucionarni tretman protiv umora kože

Isprobajte ovaj revolucionarni
tretman protiv umora kože

biotec

Ako je vaša koža umorna od svakodnevnog stresa i duge zime primijetit ćete vidljive znakove – blijedi, posivjeli ten, vrećice ispod očiju i gubitak sjaja. No možda ćete isto tako otkriti da zbog umora vaša koža ne reagira na uobičajene proizvode za njegu i da je sklona iritaciji. Za njegu takve kože, a i za potpuno opuštanje uma i tijela Elemis je kreirao revolucionarni aparata Biotec.

BIOTEC je energizirajući sustav za njegu kože koji je posebno formuliran da moćno razbudi vašu kožu. Sustav čine losion za čišćenje BIOTEC Skin Energising Cleanser, dnevna krema BIOTEC Skin Energising Day Cream i noćna krema BIOTEC Skin Energising Night Cream. Kada se koristi kao cjelina, spoj sastojaka razbuđuje vašu kožu kako bi vaš ten bio blistav, sjajan i revitaliziran. Revolucionarna tehnologija vraća koži energiju iznutra. Ali kako to čini? Kroz dvije stručne, ali beskrajno ugodne, faze njege kože lica:

biotec

Prva faza – Moćna kombinacija trija kiselina, elektrolita i hidratantnog kompleksa Jantarna, mliječna i ferulinska kiselina u kombinaciji s elektrolitima optimiziraju mikrofloru kože i uravnotežuju njezinu kiselost za maksimalan elektrodermalni odgovor kože. Time se stvara savršena okolina za aktivaciju kompleksa BIO- ENERGY™ koja se zbiva u drugoj fazi. Hidratantni kompleks sadrži dubinsku hidratantnu formulu. Biljka žabočun cvjetnjača iz porodice je žabočunki koja je prirodno bogata peptidima, dokazano jača zaštitnu barijeru kože i time joj pomaže da zadrži vlažnost. Natrij PCA prirodan je sastojak naše kože i pomaže u dugotrajnoj hidrataciji. Ulje sjemenki brusnice bogato je masnim kiselinama omega-3, 6 i 9 koje hrane kožu.

Druga faza – kompleks BIO-ENERGY™

Cink i bakar inkapsulirani su kako bi se osigurala zaštita njihovih svojstava do trenutka doticaja s kožom. Cink i bakar u kombinaciji pomažu u aktivaciji bioelektričnog potencijala kože i povećavaju energiju stanica. Cink je biokatalizator enzimatskih procesa koji uključuju stimulaciju rasta stanica, dok je bakar važan element u tragovima koji pospješuje sintezu ATP-a. Uz njih tu je moćan Phyto- Bioactive, biljne bioaktivne tvari koje dinamično pospješuju respiratorni lanac i apsorpciju glukoze u mitohondriju (zamislite ih kao sitne energetske tvornice u stanicama vaše kože). Također pomaže lipidnoj barijeri u zadržavanju vlažnosti. Kada se ujedine prva i druga faza, stvara se mineralni naboj koji stimulira staničnu energiju i pomaže koži da obavlja svoje ključne funkcije.

biotec

17. ožujka 2017., od 9 do 21 sat, imate jedinstvenu priliku isprobati ovaj revolucionarani treman u novootvorenom beauty koncept salonu My Beauty Time! u Tkalčićevoj 75A. Rezervirajte svoj tretman u trajanju od 30 minuta po promotivnoj cijeni od 100,00 kn na telefon 01/4666615. Nakon dubinskog revitaliziranja kože i jedinstvenog doživljaja opuštanja u salonu „My Beauty Time!“ očekuje vas i Elemis poklon paket.

Učitati još
Zatvori