Novi beauty proizvod za trepavice naglašene kao nikada do sada

Novi beauty proizvod za trepavice
naglašene kao nikada do sada

maskara1

Najnovija revolucija u svijetu ljepote ovog kolovoza pripada beauty brendu Hourglass Cosmetics, koji je s prvim danima tekućeg mjeseca svojim vjernim korisnicama, kao i onima koje će to tek postati, predstavio jedan sasvim novi proizvod za naglašavanje trepavica. Upravo su dulje, gušće i vizualno istaknutije trepavice bitne ženama diljem svijeta, a kako bi ih i postignule, dosad su se pouzdale u razne maskare, serume za rast te ekstenzije trepavica.

maskara

Hourglass pak predstavlja nešto sasvim novo; jedinstveni alat Curator Lash Instrument, umjetnik za trepavice koji ih na inovativan način naglašava, uz ultimativnu preciznost i kontrolu pri stvaranju sofisticiranih, definiranih i podignutih trepavica.

maskara2

Uobičajenu četkicu s dlačicama kojom nanosimo maskaru ovog puta mijenja posebno konstruiran štapić od nehrđajućeg čelika, koji jednakomjerno zahvaća svaku trepavicu od njene baze do samog vrha i stvara prekrasno definirane trepavice iz svakog kuta. Kako bi transformacija trepavica bila potpuna, Hourglass je prezentirao i Ascent, primer za trepavice, koji ih uz pomoć Curator Lash Instrumenta dramatično podiže, uvija, daje duljinu i volumen te osigurava dugotrajnost maskare.

maskara3

Zatim se nanosi Realist, svilenkasta formula u najdubljoj crnoj boji koja trepavicama daje ultimativnu duljinu i preciznu definiciju. Formula se može nadograđivati za željeni efekt, bez stvaranja trepavica takozvanog ‘pauk’ efekta. O ovom revolucionarnom alatu posljednjih su se dana raspisali mediji, a nabaviti se može na stranici brenda.

Foto: IMaxTree, Hourglass Cosmetics

Učitati još
Zatvori