‘Healthy’ puderi su trend 2017.

‘Healthy’ puderi su trend 2017.

U prošloj godini sve je zamjetniji postao jedan beauty trend o kojem će se još mnogo pričati i u 2017., a baziran je na proizvodima koji u jedno spajaju najbolje od svijeta make upa i najbolje od njege kože. Granice između dekorativne i preparativne kozmetike sve više se brišu, pa danas možete nabaviti fenomenalne kreme za njegu kože koje imaju korektivnu funkciju poput make upa ili make up proizvode koji više nemaju samo estetsku stranu, već i onu njegujuću.

To možda najbolje dočaravaju puderi za lice, koji u posljednje vrijeme postaju mnogo više od make upa i pravi beauty hibridi s pregršt hranjivih sastojaka za našu kožu. S njima nećete morati žrtvovati njegu nauštrb make upa i obrnuto, jer riječ je o puderima s ugrađenom njegom koja odgovara na sve potrebe kože lica.

Laganih su formula koje ne opterećuju kožu, a dok prekrivaju sve one nedostatke koji vam smetaju, istovremeno hrane i hidratiziraju kožu održavajući ju u ravnoteži, pa ćete imati sve manje situacija u kojima vam lice nakon skidanja make upa izgleda kao žarišna zona.

S njima očekivati možete i vrlo prirodan izgled kože te onaj zdravi sjaj kojem svi težimo, a kojeg nam najčešće nedostaje, i to zahvaljujući inovativnim formulama koje su bogate biljnim uljima, vitaminima i mineralima, te antioksidansima koji se bore protiv slobodnih radikala i oštećenja kože. Uz njih koža diše, revitalizirana je i svakim danom sve ljepša, a koji su sve ‘healthy’ puderi koje vrijedi isprobati u 2017., donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori