Najslađi multifunkcionalan make up

Najslađi multifunkcionalan make up

Guerlain Lip & Cheek Tint

Kozmetički brend Guerlain na scenu je donio proizvod o kojem posljednjih dana bruje brojni make up artisti i beauty blogerice. A jednom kada na njega padne i vaše oko, bit će vam jasno i zašto. Guerlain Lip & Cheek Tint, multifunkcionalan je make up, koji je u jednoj ambalaži spojio rumenilo i ruž za usne. Ovakav dva u jedan proizvod svakako nije novost, no sve ga češće viđamo jer žene počinju težiti dekorativnoj kozmetici s više funkcija, za kojom će moći posegnuti u svoju torbicu u svakom dijelu dana ili večeri.

Guerlain Lip & Cheek Tint2

Baš zato i ovaj će se šarmantan make up idealno uklopiti u svačiju kozmetičku torbicu – što svojom funkcijom, a što praktičnom veličinom. Lip & Cheek Tint dio je Guerlainove make up kolekcije za proljeće 2017. i neodoljiv oblik ambalaže posuđuje od bočice kultnog La Petite Robe parfema.

Ono što je najzanimljivije je činjenica da Guerlainov novi duet rumenila i ruža dolazi u jednoj jedinoj nijansi – ružičastoj.

Guerlain Lip & Cheek Tint3

No, riječ je o univerzalnom tonu koji reagira u skladu s pH razinom pojedinca i potpuno se adaptira njegovom tonu kože, rezultirajući jedinstvenom ružičastom nijansom koja će mu savršeno odgovarati. Proizvod je već stigao u inozemnu Sephoru, a u našim ga krajevima očekujemo od veljače.

Foto: Guerlain

Učitati još
Zatvori