Guerlain ima najljepše beauty poklone za ispod bora

Guerlain Holiday kolekcija

Ponekad je samo pakiranje beauty proizvoda podjednako uzbudljivo kao i make up koji se nalazi unutra, a isto možemo ustvrditi i za divne Guerlain proizvode, koji iz godine u godinu postaju još ljepši i ljepši. Za očekivati je stoga bilo i da će blagdanska kolekcija ovog renomiranog beauty brenda biti jednostavno čarobna i on po tom pitanju definitivno nije razočarao.

Guerlain blagdanska kolekcija

Imate li u obitelji ili među prijateljima osobu koja voli kozmetiku, razveseliti biste ju mogli upravo Guerlain beauty poslasticama. Bit će to jedan uistinu poseban božićni poklon koji će se pamtiti. No, što je sve Guerlain uvrstio u svoju blagdansku kolekciju? Tu su, naravno, nezaobilazni Météorites – kuglice pudera u različitim pastelnim tonovima koji za zadatak imaju zagrijati i razvedriti svaki ten ove zime. U kombinaciju su ovog puta ušle zlatne perle koje se bore sa sivim i beživotnim tenom te perle bijele i boje šampanjca perle koje reflektiraju svjetlost. Dodatni bonus je profinjena zlatna ambalaža proizvoda.

Guerlain Holiday kolekcija 8

Météorites Gold Lights Pearls of Powder

Kolekcija se nastavlja s još nekoliko aduta. Gold Palette, proizvod je koji neće promaknuti baš nikome i jedna uistinu svestrana paleta s vrlo nosivim bojama koje se apliciraju na lice, oči i usne. Guerlain ima i puder Terracotta Gold Light, koji će vam dati malo osunčanog sjaja čak i zimi. Naposljetku, tu su još dva proizvoda baš u duhu blagdanske sezone: Gold Light Topcoat s diskretnim zlatnim sjajem za trepavice i obrve te Rouge G ruž za usne u dvije predivne crvene nijanse. Make up ipak nije jedino što ovih blagdana možete pokloniti s potpisom Guerlaina – brend je pripremio i beauty setove s parfemima i raznim drugim proizvodima, koji će također biti lijep poklon ispod bora. Sve Guerlain novitete nabaviti možete u parfumerijama Douglas, Mueller, Martimex i Lana.

Guerlain Holiday kolekcija 10

Gold Multi-use Palette for face, eyes and lips

Guerlain Holiday kolekcija 4

Terracotta Gold Light Bronzing Powder

Guerlain Holiday kolekcija 7

Gold Light Topcoat – Lash, Brow & Hair Gold Mascara

Guerlain Holiday kolekcija 5

Rouge G

Guerlain Holiday kolekcija 6

Rouge G

Guerlain Holiday kolekcija 11 Guerlain Holiday kolekcija 12 Guerlain Holiday kolekcija 13 Guerlain Holiday kolekcija 14

Foto: Guerlain

0