Maska s lubenicom na koju čeka 5000 ljudi

2014. godine, na sceni se pojavio kozmetički brend koji će s vremenom izvesti pravu malu revoluciju na beauty sceni. Njegovo ime je Glow Recipe, osnovale su ga Christine Chang i Sarah Lee, a uhvatio je val popularnosti koju je tada u svijetu sve više počela imati korejska kozmetika. Danas je Glow Recipe itekako etabliran brend, s kredibilitetom. Christine i Sarah, veteranke beauty industrije, svake godine po nekoliko puta odlaze u Južnu Koreju. Ondje se upoznaju s najnovijim trendovima u kozmetici i kroz svoje proizvode približavaju ih ženama na zapadu. Glow Recipe dostavlja i u Hrvatsku, a specijalnost su prirodni, nježni proizvodi koje svaka koža voli.

WATERMELON GLOW SLEEPING MASK

Popularni brend korejske kozmetike ovih dana ponovno puni stupce beauty medija, i to zbog svog najnovijeg proizvoda – maske s lubenicom. Maska je postala toliki viralni hit, da za nju već postoji lista čekanja od 5000 ljudi. Ona prvenstveno djeluje kao maska za spavanje, kako biste ju nanijeli prije odlaska u krevet i probudili se ujutro s mekanom, glatkom i vedrom kožom. Dva bitna sastojka su kora i meso lubenice. Oni su tradicionalno korišteni u Koreji kako bi umirili iritiranu i upaljenu kožu. Osim toga, sadrže vitamine, antioksidanse i amino kiseline, bogato hidratiziraju kožu i zadržavaju njen mladenački izgled.

Watermelon Sleeping Mask dubinski hidratizira kožu, regenerirajući je čak i kada je u svom najumornijem izdanju. Ako se koristi preko noći, potrebno je uzeti dvije žličice proizvoda i nanijeti ih na lice kao završni korak njege. Maska se umasira kako bi ju koža dobro upila i nakon buđenja ujutro ispire. Preko noći, svoje djelovanje ostvarit će ekstrakt lubenice bogat amino kiselinama, hidratizirajuća hijaluronska kiselina i AHA kiseline koje će, dok spavate, nježno skidati mrtve stanice s površine kože. Ujutro vas očekuje blistavija koža. Može se koristiti i kao maska za čišćenje lica. Na lice se nanese jedna njena žličica, ostavi na licu 10 minuta i zatim ispere mlakom vodom. Nabaviti se može ovdje.

Glow Recipe maska s lubenicom 4

Foto: Instagram, Glow Recipe

0