Puder u prahu nikada nije izgledao slađe

Puder u prahu nikada nije izgledao slađe

Givenchy Prisme Libre puder u prahu

Osim samim formulama i teksturama kozmetičkih proizvoda, danas je podjednako teško odoljeti i njihovim pakiranjima i ambalažama u kojima dolaze. Uzmimo za primjer novi puder u prahu koji dolazi iz proljetne make up kolekcije kuće Givenchy, a koji je uvjerljivo najšarmantniji dodatak za vašu kozmetičku torbicu ove sezone.

Prisme Libre Travel Mat-finish & Enhanced Radiance Loose Powder, veliko je ime jedne sasvim male, a korisne stvarčice, koja će vam razvedriti dan svaki put kada pogledate u nju. Givenchy ju predstavlja kao minijaturno izdanje svojeg ikoničnog pudera u prahu Prisme Libre, koji je već dulji niz godina bestseller među beauty publikom. Putujete li ili samo trebate popraviti svoj make up kroz dan, ova simpatična kutijica vjerno će vas pratiti i zahvaljujući dimenziji nikad vam neće smetati u torbici.

Givenchy Prisme Libre puder u prahu 2

Nanosi se uz pomoć aplikatora tapkanjem po koži, kako bi se postigao dojam ujednačenog i prirodnog tena s mat finišem. Zahvaljujući svojim česticama, ovaj će vam puder pomoći probuditi onu blistavost kože iznutra, dok će istovremeno držati prirodni sjaj kože pod kontrolom. Namijenjen je osjetljivoj, normalnoj, mješovitoj i masnoj koži.

 

Foto: Givenchy

Učitati još
Zatvori