Maskara kakvu dosad još niste probali

Maskara kakvu dosad još niste probali

Većina modernih maskara obećat će vam niz beneficija u samo jednom proizvodu – podizanje, uvijanje, razdvajanje i volumen. Osim djelovanja, vrlo često sličan im je i izgled i laik bi izvana vrlo teško mogao reći koja od njih je doista najbolja. No, to ne znači da se na inovacijama u svijetu maskara ne radi. Možda najbolji primjer nedavno je predstavljena Volume Shake maskara iz Rimmela, čiju smo vam recenziju neki dan donijeli. Prvi na svijetu shaker sistem njena je najveća posebnost. Zbog njega ćete imati uvijek osvježenu maskaru i trepavice bez grudica baš svakoga dana.

Givenchy Noir Interdit

Paralelno s Rimmelom, svoju inovaciju pripremala je i beauty kuća Givenchy, koja će u novoj sezoni moći reći da je i ona bila po nečemu prva. Noir Interdit, maskara je kakvu dosad vjerojatno još niste probali. Reklamiraju je kao prvu s fleksibilnim aplikatorom kojeg možete pomaknuti za čak 90 stupnjeva.

givenchy3

Maskara se savija točno kod četkice, s kojom u njenom novom položaju možete postići maksimalnu ekstenziju trepavica, odličnu prekrivenost bojom, te isto tako doći do svih onih kutova i sitnih trepavica koje inače teže dosežete.

Givenchy2

Ovaj zanimljivi aplikator ne mora nužno stajati pod 90 stupnjeva. Možete ga prilagoditi i na 45 stupnjeva ili odabrati bilo koji kut koji vama najviše odgovara. O maskari se trenutno najviše priča zbog njene četkice, no vrijedi spomenuti da je namijenjena stvaranju volumena na trepavicama i njihovom produljenju. Dolazi u minimalističkoj crnoj ambalaži i dizajnom podsjeća na Rouge Interdit ruževe. U prodaju nam stiže već ovog rujna!

Foto: Givenchy, Instagram

Učitati još
Zatvori