Blogerica s najljepšom kosom otkriva njenu tajnu

Blogerica s najljepšom kosom
otkriva njenu tajnu

Iranska blogerica Negin Mirsalehi u nekoliko je godina bloganja ostvarila velik uspjeh. Danas samo na Instagramu broji 4 milijuna followera, putuje svijetom i na njenom blogu u svakom trenutku može se pratiti u kojoj je trenutno zemlji. Nebrojeno mnogo suradnji s modnim brendovima i unosne angažmane koje ostvaruje, s obzirom na toliku publiku nije ni potrebno posebno spominjati.

Svaka blogerica ima svoj zaštitni znak, a u slučaju Negin, to je svakako njena prelijepa kosa. Dugi smeđi uvojci prošarani medenim pramenovima, stil su po kojem je u trenutku prepoznatljiva. Kada pogledate njene fotografije, prvo će vam pogled uhvatiti upravo njena kosa, lijepa i vrhunski njegovana. Mnogi su se pitali koja je zapravo njena tajna, a Negin je to prije nekog vremena napokon odlučila podijeliti sa svijetom.

Gisou Texturizing Wave Spray

Gisou Texturizing Wave Spray

Linija za kosu Negin Mirsalehi

Još 2015. godine pokrenula je Gisou, brend proizvoda za njegu kose na bazi meda, koji je inspiriran njenom obitelji. Nadahnuće je došlo od mame koja je frizerka i tate koji je pčelar. Odrastajući uz njih, poznata blogerica shvatila je da najbolja njega za njenu kosu dolazi ravno iz košnice. Kada joj se napokon ukazala prilika, odlučila je iskorstiti najbolje sastojke iz pčelinjeg vrta obitelji Mirsalehi i ponuditi ih i drugima za njegu kose.

Gisou Honey Infused Hair Oil

Gisou Honey Infused Hair Oil

Te 2015., i kroz dobar dio 2016., linija se bazirala na jednom Gisou proizvodu – Honey Infused Hair Oil. Ovo ulje formulirano je kako bi dubinski popravilo stanje i izgled kose, hidratiziralo ju i pomoglo zadržati vlagu. U središtu priče je, naravno, med, kao izbor vitamina, minerala i antioksidansa. Snažnije i zdravije pramenove, Negin postiže upravo pomoću ovog multipraktičnog ulja. Ono se može koristiti za styling kose prije i poslije njena sušenja, ali se može i dodavati u masku za kosu ili noćni tretman za njenu njegu.

Gisou Propolis Infused Heat Protecting Spray

Gisou Propolis Infused Heat Protecting Spray

Negin će za sebe reći kako joj kosa izgleda mnogo punije na Instagram fotografijama no što je u stvarnosti, a za stvaranje tog dojma zaslužan je proizvod koji je relativno nedavno uvela u ponudu brenda Gisou – Texturizing Wave Spray. On dolazi s propolisom, baš kao i Gisou Heat Protecting Spray, koji štiti kosu od oštećenja prouzrokovanog feniranjem ili suncem. Za blogericu koja gotovo svakodnevno sjedi u frizerskom stolcu, i to najčešće u salonu svoje mame, čini se kako ovaj sprej itekako djeluje.

Sve o Gisou liniji proizvoda slavne blogerice saznajte na web stranici brenda.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori