Genijalan crveni ruž za usne

Genijalan crveni ruž za usne

Givenchy Interdit ruž za usne

Pod hashtagom #iwashere, Givenchy započinje svoju novu globalnu kampanju za Rouge Interdit – kolekciju ruževa za usne, u kojoj će se pronaći žene svih dobi i stilova. Rouge Interdit pomalo je edgy i sasvim neizbježan ruž koji dolazi iz Givenchyjeva beauty laboratorija, a karakterizira ga čista, briljantna boja koja pobuđuje osjetila, dok istovremeno njegova kremasto-svilenkasta formula pruža osjećaj ugode na usnama.

Bogati pigment, satenski finiš, ugodnost pri nošenju i dugotrajnost, neke su od prednosti ruža koji je u jedno spojio sve Givenchy inovacije na području make upa. Kolekcija Rouge Interdit uključuje 24 nijanse, no njena apsolutna zvijezda je ona ekskluzivna, 25. po redu, koja je vrlo tajanstvena, zavodljiva i posebna, a zahvaljuje to mramornom uzorku koji instantno privlači poglede.

Givenchy Interdit ruž za usne 2

Ovaj ruž u jedno spaja dvije nijanse – 13. po redu iz Rouge Interdit kolekcije i Noir Révélateur nijansu, koja je predstavljena 2016. u sklopu Rouge Interdit Vinyl kolekcije. U kombinaciji, riječ je o savršenoj crvenoj boji ruža za usne, koja u doticaju s usnama reagira na njihov pH i odmah se prilagođava svakom tonu kože. Moglo bi se reći da je riječ o ‘custom-made’ ružu za usne koji je uvijek jedinstven i uvijek drugačiji.

Foto: Givenchy

Učitati još
Zatvori