4 idealne frizure za ljeto

evelin frizure

Poznati svjetski brend za kosu, John Masters Organics, već više od 20 godina osmišljava vrhunske organske proizvode. Kroz standarde najviše ekološke proizvodnje, ali i s entuzijazmom alkemičara i inovatora, John Masters iz dana u dan stvara „guilt-free luxury“ kroz super prirodnu ljepotu.

Frizerski salon Evelin (Nova ves 72), kojem je prirodna ljepota osnovna nit vodilja, te upravo zato i posvećuje maksimalnu pažnju klijentima uz SPA i wellness pristup, u suradnji s brendom John Masters Organic osmislio je 4 ljetna looka koja nikada nije bilo lakše ostvariti.

Ljetne temperature prizivaju valove u kosi i pletenice – dva stila koja su vječna kada se radi o toplim sezonama. Tako je i u slučaju trendova za ljeto 2017., no s malim pomakom. John Masters i Evelin donose vam odlična 4 prijedloga za dnevne i večernje prigode koja će odgovarati svim odjevnim kombinacijama i svačijem stilu.

Prijedlog 1: Opušteni valovi

Opušteni valovi idealni su za večernje prigode kao izbor uz elegantne haljine, no isto tako i kao dnevna frizura koja može trajati danima. Prije same izrade korišteno je John Masters Organics mlijeko za kosu od ruže i ulja koštica marelice, nakon čega je kosa obrađena četkom i fenom te učvršćena John Masters Organics lakom za kosu.

evelin frizure evelin frizure evelin frizure

‘How to’ galerija:

Prijedlog 2: Morski valovi

Nešto moćnija verzija valova dati će raskošan volumen vašoj kosi, kao i pravi ljetni look. Ona je postignuta s peglom za kosu, nakon čega su valovi raščešljani te dodatno stilizirani poznatim John Masters Organics sea mist sprejom za kosu od morske soli i lavande za dodatni dojam.

evelin frizure evelin frizure evelin frizure evelin frizure

‘How to’ galerija:

Prijedlog 3: Klasična pletenica

Pletenica koja odmiče kosu od lica, može funkcionirati od jutra do večeri i izgleda chic, jedna je od omiljenih ljetnih frizura među ženama i naprosto je i dalje atraktivna. Pred samu izradu pletenice prednji dio kose je prethodno natapiran radi volumena, a pri pletenju je na svakom pramenu korištena John Masters Organics krema za kosu kako bi kosa bila još lakše ukrotiva. Ova krema uz to je istovremeno i zagladila te nahranila same vrhove kose.

evelin frizure evelin frizure evelin frizure

‘How to’ galerija:

Prijedlog 4: Trendi dvostruka pletenica

Ovu frizuru popularizirao je Instagram i jedna je od najatraktivnijih za sezonu ljeto 2017. Dvije pletenice koje skupljaju kosu s prednje strane i sežu iza uha ispletene su s lakoćom uz korištenje John Masters Organics mlijeka za kosu od ruže i ulja koštica. Svaka pletenica skupljena je običnom elastičnom gumicom koja je dodatno prikrivena ukosnicama, dok je donji dio kose ostao slobodan i u stiliziranim valovima.

evelin frizure evelin frizure evelin frizure

‘How to’ galerija:

john masters

Foto: Sanja Jagatić

Model: Lucia R. (Talia Model)

Kosa: Josipa Rebić za salon Evelin

Make-up: Sanja Hrstić

Odjeća i nakit: H&M

0