Profil na kojem ćete uvijek naći savršenu inspiraciju za frizuru

Profil na kojem ćete uvijek naći
savršenu inspiraciju za frizuru

Potraga za savršenom frizurom uvijek nas odvede na jedno mjesto, Instagram profil Kristin Ess. Jedna od najpopularnijih i najprestižnijih hollywoodskih frizerki, Kristin Ess nalazi se iza nekih od najljepših frizura naših omiljenih it djevojaka. Od glamuroznih red carpet izdanja i ekstravagantnih frizura stvorenih za različite editorijale do savršenog reza i jednostavnih svakodnevnih frizura koje ćete i sami lako ostvariti, Kristin Ess kosu ima u malom prstu.

S početkom nove sezone, mnogi među nama poželjeli su i osvježenje izgleda. U potrazi za jednostavnom, ali efektnom promjenom, frizura se nametnula kao prvi izbor. Od toplog odsjaja raskošne cimet boje, šiški ili sasvim nove dužine do efektnih frizura koje će u nekoliko minuta i uz pomoć tek nekoliko ukosnica transformirati vašu kosu, u nastavku smo izdvojili nekoliko trendova koje Kristin Ess predlaže za novu sezonu.

SAVRŠENA FRIZURA ZA NOVU SEZONU S POTPISOM KRISTIN ESS

Baš poput većine frizera, Kristin Ess je uvijek spremna na isprobavanje novih tehnika bojanja i šišanja te novih načina stiliziranje kose. Ipak, s željama svojih klijentica na umu, Kristin stvara istovremeno jednostavne, svestrane i efektne frizure koje ćete i sami poželjeti.

Bob i lob još uvijek se ističu kao najpopularnija dužina među it djevojkama koje svoju kosu prepuštaju u Kristinine spretne ruke poput Lucy Hale, Lauren Conrad i Jenne Dewan Tatum. Kako bi jednostavnom rezu dala uvijek nov i drugačiji izgled, Kristin nerijetko poseže za razigranim pramenovima ili nijansama koje donose topli odsjaj u kosu.

Na Instagram profilu Kristin Ess našli smo i pregršt odličnih ideja za blagdansku sezonu. Kako bi zasjali na svakom blagdanskom druženju inspirirajte se glamuroznim valovima, pletenicom oko glave ili jednostavnim viskom repom kojem ćete uz pomoć nekoliko uvojaka i suhog šampona dodati volumen i dozu seksipila.

Još jedan trik za kojim Kristin nerijetko poseže kako bi istaknula i najjednostavniju frizuru su detalji za kosu. Sitne ukosnice, kopče i dekorativne trake optočene kristalima, biserima i sličnim sitim detaljima svaku frizuru čine posebnijom i raskošnijom.

Od savršene boje i dužine, do jednostavnih i glamuroznih frizura, u potrazi za onom savršenom zavirite na Instagram profil @kristin_ess.

Učitati još
Zatvori