Vratila se frizura koju smo nosili u djetinjstvu

Vratila se frizura koju smo
nosili u djetinjstvu

Duga kosa ponekad zna biti teška za stilizirati, no u posljednje vrijeme po društvenim mrežama možemo vidjeti influencere i celebrityje kako svoju dugu kosu pletu u pletenice ili kečkice. Možda je vrijeme da se vratimo nostalgičnom trendu i ponovno isprobamo frizure koje smo kao mali obožavali te transformiramo svoj look za nadolazeću sezonu.

Nostalgičan trend ponovno se vraća

Model Gigi Hadid svoju dugu kosu isplela je u niske kečke, ostavljajući prednje dijelove vani kako bi postigla messy look. Glumica Tracee Ellis Ross svoju kosu isplela je u riblju kost te je look upotpunila crvenim ružem dokazujući da ovu frizuru možemo nositi i na jači make up. Model Hailey Bieber isplela je šiške u dvije pletenice – ova varijanta kečkica je trenutno najpopularnija verzija nostalgičnog trenda koji nam se vraća.

Kečkice koje nosi Kylie Jenner najviše nas podsjećaju na one kakve smo nosili u djetinjstvu. Postoje razni načini kako ovaj trend prilagoditi vlastitoj kosi, mi vam dajemo par prijedloga, a na vama je da se odaberete koji vam se najviše sviđa.

Učitati još
Zatvori