French Girl Organics – proizvodi inspirirani beauty rutinom Francuskinja

French Girl Organics – proizvodi
inspirirani beauty rutinom Francuskinja

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Lutajući internetskim bespućima, ponovno smo otkrili jedan beauty brend koji nas je svojom ponudom privukao na prvi pogled. I ne samo ponudom, već i imenom French Girl Organics, koje jasno aludira na beauty rutinu Francuskinja, toliko spominjanu u modnim i beauty medijima. Unatrag nekoliko sezona, čini se kako baš svi žele znati što to Francuskinje točno koriste u njezi kože i kose, a French Girl Organics pomaže dodatno približiti njihove rituale ljepote široj publici.

French Girl Organics predstavlja luksuznu, organsku, vegansku i cruelty-free liniju kozmetike, koja je inspirirana Francuskom, no proizvedena u SAD-u. Brend je pokrenula Kristeen, vođena svojim francuskim naslijeđem i stilom života. Od malih nogu boravila je u prirodi i mnogo naučila o njoj, a dio nje također poželjela pretočiti u bočice i posudice kozmetičkih proizvoda, kako bismo i mi bili što bliže prirodi kada njegujemo kožu. Kristeen je svoju poslovnu avanturu prvo počela s French Girl Knits, serijom knjiga koje se bave vještinom pletenja, te je na tu temu održala mnogo ljetnih radionica u Francuskoj. Iz tog je nastala želja da stvori vlastitu organsku liniju, koja je svjetlo dana ugledala 2010. godine na Etsyju. U ponudi su se mogli naći proizvodi napravljeni s ekskluzivnim organskim, samoniklim i održivim biljnim sastojcima, a ista filozofija zadržala se do danas.

Ponuda brenda French Girl Organics

Sada French Girl Organics ima i svoj web shop i uključuje cijeli spektar beauty proizvoda. Tu su proizvodi za čišćenje i toniranje lica, zatim njegu lica, parfemi, make up, kupke, pilinzi i ulja za tijelo i proizvodi koji pomažu zacijeliti i umiriti. Zanimljiv je i dizajn ambalaže, koji je vrlo moderan i minimalistički te bismo ga inače poistovjetili s onim skandinavskih beauty proizvoda. U svakom slučaju, riječ je o još jednom zanimljivom beauty brendu, koji snažno uporište ima u kozmetičkim torbicama mnogih poznatih Francuskinja, ali i žena mnogih drugih nacionalnosti. French Girl Organics proizvode pronaći ćete i u web shopu brenda Revolve.

French Girl Organics Lumiere Body Oil

Lumiere Body Oil

French Girl Organics Lumiere Shimmer Oil

Lumiere Shimmer Oil

French Girl Organics Cleansing Wash

Cleansing Wash

French Girl Organics Remedy Roll-On

Remedy Roll-On

French Girl Organics Sea Soak

Sea Soak

French Girl Organics Rose Ylang Body Silk

Rose Ylang Body Silk

French Girl Organics Sea Spray

Sea Spray

French Girl Organics Rose Creme Lumiere Moisturizer

Rose Creme Lumiere Moisturizer

Foto: French Girl Organics, Instagram

Učitati još
Zatvori