Free People od danas nudi i beauty proizvode

free people4

Nakon što su kozmetiku u svoju ponudu uvrstili partnerski brendovi Urban Outfitters i Anthropologie, beauty segmentom sada se može pohvaliti i super popularni modni brend Free People. Američka marka, u čijoj odjeći i modnim dodacima uživa svaka istinska boho djevojka, od danas u svom web shopu nudi beauty i wellness proizvode, koji će do jeseni stići i u odabrane Free People trgovine.

free people5

RMS make up

Za beauty asortiman poznatog brenda zaslužna je stručnjakinja kozmetičke industrije Jessica Richards, koja je kurirala proizvode i namijenila ih aktivnim mladim ženama koje brinu o tome što stavljaju na svoje tijelo i u svoj organizam. Za razliku od drugih brendova, Free People primarni je naglasak stavio na prirodnu i organsku kozmetiku koja nije testirana na životinjama.

youth to the people

Youth to the People

Od danas u prodaji na Free People web stranici, s koje i sami iz Hrvatske možemo naručivati, nalazi se više od 600 proizvoda, podijeljenih u segmente njege kože, kose, noktiju, make upa i wellnessa, a sukus čini više od 20 beauty brendova, uključujući RMS, Love & Sage, Dr. Alkaitis, Fountain i Pai Skincare. Cijelu ponudu istražite ovdje.

Foto: Free People

0