Omiljeni trik Francuskinja za savršenu kosu

Omiljeni trik Francuskinja za
savršenu kosu

Francuskinje se stoljećima ističu svojim besprijekornim modnih stilom koji na najbolji mogući način spaja najležernije i najelegantnije favorite iz svakog ormara. U posljednjih nekoliko godina, jednaku pažnju Francuskinje plijene svojom beauty rutinom i trikovima iz kozmetičke torbice. Uz omiljene ljekarničke proizvode za njegu lica koji stvaraju jednostavnu beauty rutinu i transformiraju kožu lica u samo nekoliko tjedana, nekoliko odličnih trikova Francuskinje kriju i u beauty rutini za njegu i stilizaciju kose.

Zadržavajući jednostavnost i oslanjajući se na minimalan broj proizvoda, one svakodnevno stvaraju onaj nonšalantni izgled istovremeno savršeno uređenih i nemarnih blagih valova u kosi.

SAVRŠENA KOSA KRIJE SE U JEDNOM TRIKU

Kako bi stvorile prepoznatljivi prirodan, ali bolji izgled kose, Francuskinje se oslanjaju na jedan jednostavan trik i jedan neočekivani proizvod koji kosi daju dimenziju i u blagim valovima stvaraju volumen. I dok je ostatak svijeta još uvijek oduševljen magičnim djelovanjem suhog šampona, Francuskinje za savršeni izgled kose koriste jedan stari beauty favorit za stiliziranje kose.

Kako bi postigli njihov prepoznatljivi izgled kose svježe opranu kosu, prirodno ili fenom, osušite do pola. Nakon, posegnite za dobrim, starim voskom za stiliziranje kose i malu količinu dlanovima nanesite blagim trljanjem na  središnji dio kose, izbjegavajući desetak centimetara uz korijen i vrhove kose. Na taj način u kosi ćete stvoriti volumen i razbarušene valove koji će satima biti postojani i jednostavno izgledati nemarno savršeno.

Učitati još
Zatvori