Tajice brenda zoe svi znamo i volimo, a sada su predstavili i liniju suplemenata za žene
Tajice brenda zoe svi znamo i volimo, a sada su predstavili i liniju suplemenata za žene

Tajice brenda zoe svi znamo i volimo, a sada su predstavili i liniju suplemenata za žene

Osim što je bila sunčana i predivna, prošla subota bila je rezervirana za jedan poseban women only event. Wellness&brunch organiziran je povodom launcha prve premium linije suplementacije za žene – zoe Nutrition u jednom od najljepših i najekskluzivnijih fitness centara u Zagrebu – Dvorani.

zoe Nutrition, ekstenzija je brenda zoe koji se razvija pod okriljem Polleo Sporta, regionalnog lidera u segmentu sportske suplementacije te ujedno i prva fitness&beauty linija suplemenata čije formule spajaju funkcionalnost prilikom treninga te učinkovitost na unutarnju ljepotu koja se potom odražava na vanjsku. Linija je namijenjena svakoj aktivnoj ženi koja želi oplemeniti svoju dnevnu rutinu ili doći do rezultata na brži, ali sigurniji način. U sklopu linije razvijeni su i proizvodi s najvećom fitness influencericom i certificiranom trenericom Martinom Boss.

zoe Nutrition
zoe Nutrition
zoe Nutrition

Netipičan subotnji brunch

Na wellness&brunch event pozvane su fitness i beauty influencerice kako bi se bolje upoznale s proizvodima te svoje subotnje jutro započele aktivno i u dobrom raspoloženju. Martina Vuletić, Andrea Andrassy, Veronika Rosandić, Anamaria Raič, Andrea Trgovčević, samo su neka od imena koja su nazočila eventu. Predivna pozitivna energija žena koje podržavaju žene osjetila se uživo, a prenijela i preko društvenih mreža.

Pod voditeljskom palicom Antonie Čosić, influencerice su od same Martine Boss te Virne Pukšec, voditeljice marketinga Polleo Sporta, mogle saznati više o kreiranju suplementacije, ideji oko suradnje te formulacijama proizvoda. Nakon kratkog predstavljanja uslijedio je lagani Boss trening, a potom brunch i druženje.

„Ovo je najljepši event na kojemu sam bila, toliko dobra energija i naravno lijep povod zbog kojega smo se okupile – predstavljanje zoe Nutrition suplementacije za žene te Boss proizvoda u sklopu iste linije. Iznimno mi je drago što smo ovim eventom, ali i samim proizvodima zašle u dublju sferu ženskog zdravlja te potaknule sve žene da stvarno promisle o svom zdravlju, a ne samo o izgledu. Ovakav event želimo svaki mjesec.“ – na event se osvrnula Martina Boss.

zoe Nutrition
zoe Nutrition
zoe Nutrition

Jedinstvena u okusima

zoe Nutrition linija jedinstvena je po svojoj paleti zoelicious™ okusa kao što su pina colada, sex on the beach, sacher torta, Mozart kugle, francuski makaroni te mnogi drugi. Linija suplementacije dolazi u oblicima tableta i kapsula, prahova i tekućine, a najveća inovacija je u ribljem kolagenu koji je implementiran u formule što određene proizvode čini jedinstvenima u svijetu.

„zoe Nutrition uistinu je jedinstvena. Linija zasad ima 92 artikla, a neki od proizvoda koje bih voljela izdvojiti kao najveće inovacije su Clear hydrowhey, zoe Whey Collagen, PMS-B6, Allure Collagen te Harmony blend. Ovim eventom željeli smo predstaviti proizvode leadericama i influencericama jer vjerujemo da je usmena predaja najbolja preporuka. Proizvodi iz linije kreirani uz puno istraživanja, truda i rada, iznimnih okusa, odgovaraju ženama jer su njima i inspirirani tako da vjerujem kako će brzo zavladati fitness scenom.“ – komentirala je Virna Pukšec, voditeljica marketinga Polleo Sporta.

zoe Nutrition
zoe Nutrition
zoe Nutrition
zoe Nutrition
zoe Nutrition

Foto: PR

Učitati još
Zatvori