Fitness rutina i ostale tajne Jennifer Lopez za savršenu figuru
Fitness rutina i ostale tajne Jennifer Lopez za savršenu figuru

Fitness rutina i ostale tajne Jennifer
Lopez za savršenu figuru

Iako kruže glasine da su Jennifer Lopez i Ben Affleck pred razvodom, J.Lo  ne dopušta da je to ometa. Tako, pored promoviranja filma Atlas i uzbudljive Met Gale, ova glumica i pjevačica ostaje vjerna svojoj fitness rutini koja joj pomaže da se pripremi za najavljenu svjetsku turneju.

Poznato je da Jennifer ima rigorozan režim kada su prehrana i treninzi u pitanju. Iako u srpnju puni 55 godina, to ne znači da usporava – naprotiv – Jennifer trenira kao nikada prije. Saznali smo tajne koje stoje iza njenog fit izgleda.

Abs & arms

Jennifer Lopez je na treninzima posvećena jačanju ruku i trbušnjaka. Kao što znamo, snaga trbušnih mišića je od ključne važnosti kada je izdržljivost na scenskim nastupima u pitanju. Također, bitna je i za leđne mišiće i pravilno držanje.

Upravo zbog toga, Jennifer Lopez, koja je poznata i po energičnim, višesatnim nastupima, fokus drži upravo na vježbama za trbušnjake.

Utezi su esencija treninga Jennifer Lopez. Pomoću njih, i kada radi vježbe za ruke, uključeni su i trbušni mišići. Fokus je na velikom broju ponavljanja, te ako radi set od tri vježbe, ima minimum 50 ponavljanja istih.

Stay active

Jennifer trenira tri puta tjedno. Pored vježbi za ruke i trbušnjake, latino diva radi i na jačanju nogu. Tako su vježbe poput iskoraka i čučnjeva uvijek na njenom fitness rasporedu.

Što se kardija tiče, pored plesa i zahtjevnih koreografija, Jennifer prakticira i pole dancing. Pole dancing, odnosno trening baziran na akrobatici na vertikalnoj šipci, je odličan način za održavanje forme. Budući da u održavanju balansa na šipci sudjeluju svi mišići, pole dancing je veoma zahtjevna kombinacija kardija i treninga snage.

Beauty sleep

Intenzivni treninzi Jennifer Lopez podrazumijevaju i kvalitetan odmor i san. Esencijalan za regeneriranje tijela i mišića, san je podcijenjen saveznik fit izgleda. Ipak, Jennifer je svjesna njegovog značaja.

Idealno, svaku večer će odspavati između osam i deset sati – ali osam sati sna je minimum koji Jennifer ne žrtvuje. Kako kaže, bez kvalitetnog odmora, njezibo emotivno, ali i fizičko stanje ispašta. Aktivnost i san – i J.Lo uspješno prolazi kroz svoj busy raspored.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@jlo)

Učitati još
Zatvori