Anti-age kozmetika koja je obožavana diljem svijeta

Anti-age kozmetika koja je
obožavana diljem svijeta

Jedinstveni aktivni sastojci, znanstveni pristup i izuzetna učinkovitost proizvoda čine Filorgu jednim od najpopularnijih kozmetičkih brandova na svijetu, njen osnivač, i sam estetski  liječnik, od samih početaka brenda vodi se načelom medicinske estetike u svakom proizvodu. Kombinirajući izuzetnu učinkovitost estetske medicine s praktičnošću korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja, Filorga je ženama diljem svijeta donijela pravu prekretnicu. Prvi proizvodi ovog slavnog brenda bili su namijenjeni korištenju u estetskoj medicini, poput hijaluronske kiseline, mezoterapijskih koktela i pilinga, no s vremenom je fokus prebačen na  kreiranje vrhunske kozmetike obogaćene aktivnim sastojcima koji ostvaruju učinak usporediv s profesionalnim tretmanima.

Global – Repair hranjiva krema savršena je za umornu kožu

GLOBAL – REPAIR multi-revitalizirajuća hranjiva krema osmišljena je posebno za umornu, devitaliziranu kožu, a baš poput ostatka proizvoda brenda, inspirirana je estetskim medicinskim tehnikama kako bi kožu vidno i intenzivno pomladila.  

Odmah nakon nanošenja, vidljiva je njena primarna funkcija – hranjiva revitalizacija. Zahvaljujući spoju 3 izrazito hranjiva aktivna sastojka koji djeluju u sinergiji, koži je vraćena gipkost i vlažnost, a znakovi umora i dehidracije su umanjeni. Sadrži čak 50 meso sastojaka i 4 stanična boostera koji zajednički djeluju protiv svih znakova starenja. Nazvan i multi-intenzivnom anti-age korekcijom, ovakav pristup jamči ne samo cjelovit pristup problemima kože, već i djelovanje na razini samih stanica.

Čitava je Global Repair linija posvećena borbi protiv preranog starenja kože, a zahvaljujući 24-satnom boosteru u ovoj kremi, njena je učinkovitost drastično povećana. Koristiti je možete kao dnevnu kremu, ali i kao intenzivnu masku preko noći, a odgovarat će baš svim tipovima kože. Zahvaljujući iznimno koncentriranoj formuli, ova će krema djelovati na čak 6 najizraženijih znakova starenja – dehidraciju, vidljive bore, nedostatak čvrstoće, obješene konture lica, hiperpigmentacije i beživotan ten.

Global – Repair hranjivi serum obogaćen je retinolom koji snažno djeluje na kožu

Kako niti jedna učinkovita beauty rutina nije potpuna bez izvrsnog seruma, Filorgin as u rukavu je GLOBAL-REPAIR INTENSIVE  multi-revitalizirajući hranjivi serum. Zahvaljujući kombinaciji 3 iznimno snažna super nutrijenta – ceramida, omega masnih kiselina i vitamina, koža je nahranjena, a njena prirodna zaštitna barijera osnažena. Dodamo li ovom pomlađujućem koktelu i Filorgin NCEF kompleks od 50 meso sastojaka te četiri stanična boostera – hyaluro-booster, collagen-booster, adipo-booster and clear-booster, jasno nam je kako u rukama imamo pravi “eliksir mladosti.”

Ovaj je multi-revitalizirajući hranjivi serum obogaćen i jednim od najpopularnijih skincare sastojaka na svijetu – retinolom, koji istovremeno snažno djeluje na duboke bore, ali i na ujednačavanje tona kože. Osim samostalnog korištenja, ovaj se serum preporučuje nanositi i navečer, pomiješano s kremom, za pojačani obnavljajući i pomlađujući učinak.

Global – Repair Essence multi-revitalizirajući hranjivi losion

GLOBAL-REPAIR ESSENCE multi- revitalizirajući hranjivi losion moćan je borac u anti-age misiji koji priprema kožu za daljnju njegu. Bazira se, dakle, na dva učinka: hranjivoj revitalizaciji zahvaljujući trima izrazito hranjivim sastojcima koji u sinergiji vraćaju koži gipkost i vitalnost, te na anti-age djelovanju: 50 meso sastojaka te četiri stanična boostera inspirirana tehnikama estetske medicine učinkovito se bore protiv svih znakova starenja.

 Za intenzivno hranjenje zaslužni su ekstrakt smeđe alge koja povećava proizvodnju epidermalnih lipida za obnovu i jačanje hidrolipidnog sloja kože – nužnog za obranu od vanjskih agresora. Koža je odmah nakon aplikacije nahranjena, meka i podatna, a osjećaj suhoće koji nas često muči ovih prohladnih dana nestaje.

Global – Repair Eyes & Lips multi-revitalizirajuća krema za područje oko očiju i usana

 Najosjetljivije regije na licu definitivno su usne i područje oko očiju – a obje svojim djelovanjem „pokriva“  GLOBAL-REPAIR EYES & LIPS multi-revitalizirajuća krema za područje oko očiju i usana. To je, dakle ciljana njega s dvostrukim djelovanjem za ciljani učinak na konture očiju i usana. Sadrži srž Global-Repair formule: intenzivne obnavljajuće faktore – tri izrazito hranjiva sastojka koja, djelujući u sinergiji, koži vraćaju gipkost i vitalnost – te aktivatore mikrocirkulacije i zaglađivanja, duo moćnih aktivnih sastojka biljnog porijekla za ciljnu anti-age njegu područja oko očiju i usana.

Koje biljne sastojke sadrži? Kao takozvani „eye boosteri“ ovdje su ekstrakt tuberoze koji aktivira mikrocirkulaciju za intenzivni učinak pomlađivanja okoloočnog područja, kojem vraća sjaj te umanjuje podočnjake, podbuhlost i bore oko očiju. Lipboosteri su pak ekstrakt sjemena sezama koji potiče skladištenje lipida kako bi se zagladile i redefinirale konture usana: nazolabijalni nabor i bore iznad usana.

Svoje omiljene Filorga proizvode kupujte uz 30% popusta u periodu od 01. do 14. studenog, a za kupnju proizvoda iz Filorga Global-repair linije čeka vas i poklon iznenađenja! Popis Filorga prodajnih mjesta pronađite na Instagram i Facebook stranici Filorga.

Preporuka

Zatvori