Fenomenalni ruževi slavne make up artistice

Fenomenalni ruževi slavne
make up artistice

info@imaxtree.com

Svaki novi proizvod koji dolazi iz kreativne radionice slavne Pat McGrath pobuđuje izuzetno velik interes. Ne čudi ni zašto jer riječ je o make up artistici s uistinu dugotrajnom, bogatom i plodonosnom karijerom. Ispod njenih kistova kroz godine su se našla brojna poznata lica, a dugogodišnji rad na tjednima mode omogućio joj je da iz prve ruke doživi što funkcionira i maksimalno upozna proizvode s kojima radi te industriju koja stoji iza njih.

Vlastita make up linija prije ili kasnije je bila sasvim logičan potez. Nakon hit highlightera i pigmenata koje je lansirala, sada je izazvala euforiju novom najavom. Na Instagramu je otkrila kako u srpnju u prodaju dolaze nieni MatteTrance ruževi iz već itekako poznate Lust kolekcije proizvoda.

Pat

TransMatte ruževi

Ruževi su nevjerojatno luksuzni, i znog pakiranja i zbog same formule, te bi ubrzo mogli postati ikonični. Propagiraju se kao drugačiji od većine ruževa. Karakterizira ih intenzivna mat tekstura, koja ne ostavlja osjećaj težine na usnama, niti ih isušuje. Također, ne maskiraju prirodnu teksturu usana poput većine trenutno popularnih, tekućih ruževa za usne mat efekta. Mogu se nanositi samostalno ili u kombinaciji s olovkom za usne, a Pat ih preferira doslovno utapkati u usne, što garantira još veću postojanost.

U ponudi se nalazi ukupno 9 nijansi, koje će se od srpnja moći kupovati na web stranici poznate vizažistice.

Učitati još
Zatvori